Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Topics List

Ensemble RXTX on Cw

(3)
There are a lot of posts about this. I think your problem may be that you are overlooking two things that you must do at the HDSDR software running on your
jody_k3jzd
3
posts
Sep 3

RXTX for sale AND HR50 FS

(4)
Oh...forgot to say it also has a nice metal case Lee Simmonds Summit DCS LLC 260-799-4077 Office 260-403-6936 Cell ... From: k3rzg@arrl.net [softrock40]
lbs983405
4
posts
Sep 2

0.5-5w amp

(34)
Hi Mike, To register on the HobbyPCB site go to HobbyPCB.com and click on 'Login' on the upper right, then select 'Don't have an account' in the lower left.
jimveatch
34
posts
Sep 2

Rocky => HDSDR => Rocky

(15)
Original Message ----- Subject: [softrock40] Re: Rocky => HDSDR => Rocky ... Andrey, If you are sure you were driving the TX then a way of finding where the TX
Alan
15
posts
Sep 1

Software fail with Ensemble II

(6)
Just wanted to say I've resolved my Windows 10 connection problem. It seems VMware was the culprit. The drivers loaded properly on a a native PC and a
Martin Sole
6
posts
Aug 28

SDR interface

(33)
I don't know what's going on then. I just unsubscribed via the website. It worked. Then I re-joined to let you know. Maybe the glue of an old member is just
nev young
33
posts
Aug 27

QSE Clk checks

(3)
Thanks Alan. I just did a full rework on the Si570 and it is now fixed. I have full receive on the board and it sounds great. Kevin, KE4CQ
ke4cq
3
posts
Aug 25

Fw: important

(3)
OBVIOUS SPAM, DO NOT CLICK 72 DE N1ESE On Wed, Aug 19, 2015 at 10:21 PM, DM2CDB@t-online.de [softrock40]
JT Croteau
3
posts
Aug 20

Built SoftRock RXTX Ensemble Transceiver

(6)
Original Message ----- Subject: Re: [softrock40] Built SoftRock RXTX Ensemble Transceiver ... I wondered why I did not make a page for IQ mode. The fundamental
Alan
6
posts
Aug 20

sound card?

(13)
found .... lable says SD-AUD20101 ... Syba USB 2.0 External Stereo Sound Card Adapter with Optical SPDIF Output Sound Cards SD-AUD20101, stereo 24-bit
Mike
13
posts
Aug 19

AN762 amp hook-up

(11)
John, and have you any working contacts in this company? I tried to ask some questions using e-mails on their web-site, but it was not answered. Very
fte_uw
11
posts
Aug 19

HELP 40 meter not working

(6)
Original Message ----- Subject: [softrock40] Re: HELP 40 meter not working ... Ah! Then it looks as if you have not disabled ABPF in CFGSR. The ABPF is for
Alan
6
posts
Aug 17

Mobo 3.6 board

(5)
The MoBo V3.6 has been sent to Dick VE3HDJ. He made the original request for it. Tony W2HWW
w2hww
5
posts
Aug 10

Opto-Isolator voltage test fail

(3)
Yes I did disable the ABPF and redid the test. In doing so I found the error. My wife bought me a new Extech multi-meter to replace my old analog one I have
7c03326de3100e875c8f98fa788d22b8
3
posts
Aug 8

softRock K3 IF Receiver

(6)
Hi Jim, That's a range of 192 kHz and is woefully short of covering a ham band for me. I rarely use more than the CW/digital portion of a band so I might get
Bill Cromwell
6
posts
Aug 6
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 15 topics