Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [softrock40] Ensemble II Receiver First Power.

Expand Messages
  • Dave Cole
    Hi Alan, Thank you, that was the issue... Now have it running on two machines... I have an image problem on one, but can t seem to null using the
    Message 1 of 4 , Nov 29, 2012
    • 0 Attachment
      Hi Alan,

      Thank you, that was the issue... Now have it running on two machines...
      I have an image problem on one, but can't seem to null using the
      phase/Amplitude controls... More information to follow...

      What a cool device!

      --
      73's and Thanks,
      Dave
      http://www.nk7z.net for equipment reviews, propagation, and more...


      On Thu, 2012-11-29 at 07:29 +0000, Alan wrote:
      > ----- Original Message -----
      > Subject: [softrock40] Ensemble II Receiver First Power... Help please...
      >
      >
      > > Got the Ensemble II Receiver and HDSDR, powered it up, installed the
      > > driver, then installed HDSDR. Went through the start up steps in the
      > > document...
      > >
      > > The RX is working, (I can hear and see CW), but I can't change bands...
      > >
      > > I am hoping this has happened to someone prior to this, and I just
      > > forgot a step... Any ideas?
      > >
      >
      > Dave,
      >
      > You might say a few times!
      >
      > I think this is what you did not read "Copy the file ExtIO_Si570.dll file from the C:\Program Files (x86)\CFGSR\ExtIO_Si570
      > directory to the
      > C:\Program Files (x86)\HDSDR directory"
      >
      > 73 Alan G4ZFQ
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.