Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [softrock40] Re: Peaberry troubleshooting

Expand Messages
  • Dave Watson
    Just as a test, flip your 817 to the opposite mode (LSB - USB) and see if the signal gets clear and loud. If so, you have the same problem I have. Dave
    Message 1 of 8 , Nov 5, 2012
    • 0 Attachment

      Just as a test, flip your 817 to the opposite mode (LSB -> USB) and see if the signal gets clear and loud. If so, you have the same problem I have.

      Dave (W4DJW)

       

      From: softrock40@yahoogroups.com [mailto:softrock40@yahoogroups.com] On Behalf Of Ricardo Caratti
      Sent: Sunday, November 04, 2012 8:03 PM
      To: softrock40@yahoogroups.com
      Subject: Re: [softrock40] Re: Peaberry troubleshooting

       

       

      Hi Dave and Warren

       

      I tested my Peaberry SDR Kit mounting this night. 

      I extended a dipole antenna for 40 meters near to the ground (bad condition).  

      The receiver is really very good. 

      I could tuned a lot off 40 meters station. 

      For the first time I could hear station on 80 meters here in my place. 

       

      But I think something is wrong with the transmitter. 

      The HDSDR software shows something suggesting it is transmitting, but the audio is very fuzzy and there is no signal on my FT-817ND.    

       

      I have no idea how to debug this problem.

       

      I posted two videos showing the receiver working on MacBook Pro and Windows 7 on Youtube. 

       

      MacBook Pro: http://youtu.be/SQTVc4Ch51I

      WIndows 7: http://youtu.be/Doac67e1Kvk

       

      73,

      PU2CLR.

      Ricardo.

       

       

       

    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.