Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: confused

Expand Messages
  • hughiep
    Ha..tomorrows another day.cheers
    Message 1 of 6 , Nov 5, 2012
    • 0 Attachment
      Ha..tomorrows another day.cheers


      --- In softrock40@yahoogroups.com, Julio Jimenez <ak4vl.qrp@...> wrote:
      >
      > Hahaha, YAY!!! You're very welcome, now let's get started with the TX
      > stages :-)
      >
      > On Monday, November 5, 2012, hughiep wrote:
      >
      > > **
      > >
      > >
      > > Julio I owe you the biggest drink in the land !!!! I had not noticed the
      > > jumpers...have now put them in place and hey presto can hear
      > > myself..although quietly from my 817....many thanks.
      > >
      > > --- In softrock40@yahoogroups.com <javascript:_e({}, 'cvml',
      > > 'softrock40%40yahoogroups.com');>, "hughiep" <hughiep@> wrote:
      > > >
      > > > Building the Ensemble RXTX and have got as far as connecting it to usb
      > > and power and stereo speaker lead plugged in...all my voltages are
      > > correct..or seem to be...but I get zip...nothing.....if I unplug the card I
      > > get the same trace in HDSDR......as I do if the card is plugged in.....can
      > > anyone point to what ime doing wrong please.
      > > >
      > > > Many Thanks
      > > >
      > > > Hughie
      > > >
      > > > M0HMS
      > > >
      > >
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.