Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: confused

Expand Messages
  • hughiep
    Julio I owe you the biggest drink in the land !!!! I had not noticed the jumpers...have now put them in place and hey presto can hear myself..although quietly
    Message 1 of 6 , Nov 5, 2012
    • 0 Attachment
      Julio I owe you the biggest drink in the land !!!! I had not noticed the jumpers...have now put them in place and hey presto can hear myself..although quietly from my 817....many thanks.

      --- In softrock40@yahoogroups.com, "hughiep" <hughiep@...> wrote:
      >
      > Building the Ensemble RXTX and have got as far as connecting it to usb and power and stereo speaker lead plugged in...all my voltages are correct..or seem to be...but I get zip...nothing.....if I unplug the card I get the same trace in HDSDR......as I do if the card is plugged in.....can anyone point to what ime doing wrong please.
      >
      > Many Thanks
      >
      > Hughie
      >
      > M0HMS
      >
    • Julio Jimenez
      Hahaha, YAY!!! You re very welcome, now let s get started with the TX stages :-)
      Message 2 of 6 , Nov 5, 2012
      • 0 Attachment
        Hahaha, YAY!!!  You're very welcome, now let's get started with the TX stages :-)

        On Monday, November 5, 2012, hughiep wrote:
         

        Julio I owe you the biggest drink in the land !!!! I had not noticed the jumpers...have now put them in place and hey presto can hear myself..although quietly from my 817....many thanks.

        --- In softrock40@yahoogroups.com, "hughiep" <hughiep@...> wrote:
        >
        > Building the Ensemble RXTX and have got as far as connecting it to usb and power and stereo speaker lead plugged in...all my voltages are correct..or seem to be...but I get zip...nothing.....if I unplug the card I get the same trace in HDSDR......as I do if the card is plugged in.....can anyone point to what ime doing wrong please.
        >
        > Many Thanks
        >
        > Hughie
        >
        > M0HMS
        >

      • hughiep
        Ha..tomorrows another day.cheers
        Message 3 of 6 , Nov 5, 2012
        • 0 Attachment
          Ha..tomorrows another day.cheers


          --- In softrock40@yahoogroups.com, Julio Jimenez <ak4vl.qrp@...> wrote:
          >
          > Hahaha, YAY!!! You're very welcome, now let's get started with the TX
          > stages :-)
          >
          > On Monday, November 5, 2012, hughiep wrote:
          >
          > > **
          > >
          > >
          > > Julio I owe you the biggest drink in the land !!!! I had not noticed the
          > > jumpers...have now put them in place and hey presto can hear
          > > myself..although quietly from my 817....many thanks.
          > >
          > > --- In softrock40@yahoogroups.com <javascript:_e({}, 'cvml',
          > > 'softrock40%40yahoogroups.com');>, "hughiep" <hughiep@> wrote:
          > > >
          > > > Building the Ensemble RXTX and have got as far as connecting it to usb
          > > and power and stereo speaker lead plugged in...all my voltages are
          > > correct..or seem to be...but I get zip...nothing.....if I unplug the card I
          > > get the same trace in HDSDR......as I do if the card is plugged in.....can
          > > anyone point to what ime doing wrong please.
          > > >
          > > > Many Thanks
          > > >
          > > > Hughie
          > > >
          > > > M0HMS
          > > >
          > >
          > >
          > >
          >
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.