Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: If it ain't one thing, its another RXTX Ensemble rig number?

Expand Messages
  • jaksha@noao.edu
    OOOH. I thought the Peaberry patch was transparent to the Softrock. I will give that a try, Alex. Thanks. Dave Kf7DRU
    Message 1 of 7 , Sep 28, 2012
    • 0 Attachment
      OOOH. I thought the Peaberry patch was transparent to the Softrock. I will give that a try, Alex. Thanks.

      Dave
      Kf7DRU

      --- In softrock40@yahoogroups.com, Alex Turcu <talex004@...> wrote:
      >
      > After you apply the patches for the Peaberry (or use the downloaded patched
      > version), the RXTX will stop being recognized. You'd need to keep on hand
      > two versions of hamlib (or the whole WSPR), one for the Peaberry (the
      > patched one) and one for the RXTX (the original one).
      > Alex
      >
      > On Thu, Sep 27, 2012 at 11:16 AM, <jaksha@...> wrote:
      >
      > > **
      > >
      > >
      > > Hi, All. Well my Peaberry gave up the ghost last night. Quit transmitting.
      > > So while I begin investigating, I though I would substitute my RXTX
      > > Ensemble to run WSPR.
      > >
      > > Well, when I try to set the frequency band or TUNE, I get an error from
      > > WSPR.
      > >
      > > "Unknown Rig number, initialization error
      > > Error attempting to set rig frequency
      > > rigct1 -m 901 -r USB -s 4800 -C databits=8 -C stop_bits=2 -C
      > > serial_handshack=N
      > > one F 14095600"
      > >
      > > I have the rig number set to 901 SoftRock RxTx Ensemble.
      > >
      > > I have also tried, 2509 SoftRock
      > >
      > > Any thoughts on the problem?
      > >
      > > Thanks,
      > >
      > > Dave
      > > KF7DRU
      > >
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.