Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

talking to .NET SOAP service works on one machine but not on the other

Expand Messages
  • G√ľnter Sammet
    Hello all: Been spinning my wheels on this issue for quite a while but haven t found a solution yet. We have a SOAP service that works on one machine (same IIS
    Message 1 of 1 , Oct 31, 2006
    • 0 Attachment
      Hello all:
      Been spinning my wheels on this issue for quite a while but haven't
      found a solution yet. We have a SOAP service that works on one machine
      (same IIS version and same .NET version) but not on the other. Here
      the xml that's sent to

      <code>
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <soap:Envelope
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
      xmlns:tns="urn:RoomMaster"
      soap:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <soap:Header>
      <tns:UserCredentials xmlns:tns="urn:RoomMaster">
      <Username xsi:type="xsd:string">user</Username>

      <Password xsi:type="xsd:string">password</Password>
      </tns:UserCredentials>
      </soap:Header>

      <soap:Body>
      <namesp2:ReadAvailability xmlns:namesp2="urn:RoomMaster">
      <InSession xsi:type="xsd:string">3997145</InSession>

      <InEntry xsi:type="xsd:int">1</InEntry>
      </namesp2:ReadAvailability>
      </soap:Body>
      </soap:Envelope>
      </code>

      It errors out with the following error:

      "Server was unable to process request. --> Input string was not in
      a correct format."

      The exact same xml (pulled from the error logs) works on the other
      machine with no problems. Any pointers on what could cause this would
      be appreciated.

      TIA

      Gunter
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.