Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Unexpected Content-Type 'text/plain' returned

Expand Messages
  • John Walstra
    I ve just set up a new server and I get the above message. I ve set this server up like the existing working server. Both servers are running the same Apache
    Message 1 of 1 , Oct 26, 2005
    View Source
    • 0 Attachment
      I've just set up a new server and I get the above message. I've set
      this server up like the existing working server. Both servers are
      running the same Apache 1.3.33, mod_perl 1.27, perl 5.8.6 and
      SOAP::Lite (Id: Lite.pm,v 1.11 2003/08/11 05:54:51 paulclinger Exp
      $) version.

      Here is the some output from the working server.

      ---
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: POST
      http://xxxxxx/handheld.pcgi
      Accept: text/xml
      Accept: multipart/*
      Content-Length: 682
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      SOAPAction: "http://xxxxxx/CS3/SOAP/Device#login"

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:namesp2="http://xml.apache.org/xml-soap"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"
      SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><SOAP-ENV:Body><namesp1:login
      xmlns:namesp1="http://xxxxxx/CS3/SOAP/Device"><c-gensym3
      xsi:type="namesp2:SOAPStruct"><device_id
      xsi:type="xsd:int">4</device_id><password
      xsi:type="xsd:int">12345678901234567890</password></c-gensym3></namesp1:login></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP/1.1 200 OK
      Connection: close
      Date: Wed, 26 Oct 2005 18:06:59 GMT
      Server: Apache/1.3.33 (Unix) (Gentoo/Linux) mod_perl/1.27
      Content-Length: 590
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      Client-Date: Wed, 26 Oct 2005 18:13:08 GMT
      Client-Peer: xxxxxxxxxxx:80
      Client-Response-Num: 1
      SOAPServer: SOAP::Lite/Perl/0.60

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"
      SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><SOAP-ENV:Body><namesp357:loginResponse
      xmlns:namesp357="http://xxxxxxx/CS3/SOAP/Device"><LoginResult
      xsi:type="xsd:string">0000000016be03a0f194105949806607cc353a53</LoginResult></namesp357:loginResponse></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
      ----

      And the non-working one

      ----
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: POST
      http://xxxxxxxxxxxxxxm/handheld.pcgi
      Accept: text/xml
      Accept: multipart/*
      Content-Length: 686
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      SOAPAction: "http://xxxxxxxxxxxxxx/CS3/SOAP/Device#login"

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:namesp2="http://xml.apache.org/xml-soap"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"
      SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><SOAP-ENV:Body><namesp1:login
      xmlns:namesp1="http://xxxxxxxxxxxxx/CS3/SOAP/Device"><c-gensym3
      xsi:type="namesp2:SOAPStruct"><device_id
      xsi:type="xsd:int">4</device_id><password
      xsi:type="xsd:int">12345678901234567890</password></c-gensym3></namesp1:login></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP/1.1 200 OK
      Connection: close
      Date: Wed, 26 Oct 2005 18:13:41 GMT
      Server: Apache/1.3.33 (Unix) (Gentoo/Linux) mod_perl/1.27
      Content-Type: text/plain
      Client-Date: Wed, 26 Oct 2005 18:13:37 GMT
      Client-Peer: xxxxxxxxxxxxx:80
      Client-Response-Num: 1
      Client-Transfer-Encoding: chunked

      BEGIN failed--compilation aborted at (eval 105) line 1.
      Status: 200 OK
      Content-Length: 588
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      SOAPServer: SOAP::Lite/Perl/0.60

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"
      SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><SOAP-ENV:Body><namesp1:loginResponse
      xmlns:namesp1="http://xxxxxxxxxxxxx/CS3/SOAP/Device"><LoginResult
      xsi:type="xsd:string">0000000056f1fcc4dfe8f493874f36f45dee604b</LoginResult></namesp1:loginResponse></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
      Unexpected Content-Type 'text/plain' returned
      -----

      The "Content-Length" is different only because "namespX". The other
      difference, beside the "text/plain", is "Client-Transfer-Encoding"
      and error message. Would that cause this? How can I disable that?
      Any other thoughts?
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.