Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Anybody able to build SOAP::Lite on OSX?

Expand Messages
  • Robert Nicholson
    When I try to install SOAP::Lite on OSX I get unning make test PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl -MExtUtils::Command::MM -e test_harness(0, blib/lib ,
    Message 1 of 3 , Oct 3, 2004
    • 0 Attachment
      When I try to install SOAP::Lite on OSX I get

      unning make test
      PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
      "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/01-core.t t/02-payload.t
      t/03-server.t t/04-attach.t t/05-customxml.t t/06-modules.t
      t/07-xmlrpc_payload.t t/08-schema.t
      t/01-core..............ok
      t/02-payload...........NOK 42# Failed test 42 in t/02-payload.t at line
      271
      # t/02-payload.t line 271 is: ok($serialized =~ m!<SOAP__SOM(?:
      xsi:type="namesp(\d+):SOAP__SOM"|
      xmlns:namesp\d+="http://namespaces.soaplite.com/perl"|
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"|
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"|
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"|
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"){6}><a
      xsi:type="xsd:int">1</a><_current(?:
      SOAP-ENC:arrayType="xsd:ur-type\[0\]"|
      xsi:type="SOAP-ENC:Array"){2}/></SOAP__SOM>!);
      t/02-payload...........FAILED test 42
      Failed 1/125 tests, 99.20% okay
      t/03-server............ok
      t/04-attach............ok
      t/05-customxml.........ok
      t/06-modules...........ok
      2/18 skipped: various reasons
      t/07-xmlrpc_payload....ok
      t/08-schema............ok
      Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
      ------------------------------------------------------------------------
      -------
      t/02-payload.t 125 1 0.80% 42
      2 subtests skipped.
      Failed 1/8 test scripts, 87.50% okay. 1/308 subtests failed, 99.68%
      okay.
      make: *** [test_dynamic] Error 2
      /usr/bin/make test -- NOT OK
      Running make install
      make test had returned bad status, won't install without force
    • Joseph Hourcle
      To answer the subject -- yes. I ve built it under both Jaguar and Panther, without problems. (Jaguar on a G4, Panther on both G4 and G5) The Panther installs
      Message 2 of 3 , Oct 4, 2004
      • 0 Attachment
        To answer the subject -- yes.

        I've built it under both Jaguar and Panther, without problems.
        (Jaguar on a G4, Panther on both G4 and G5)

        The Panther installs were built against the stock apple perl install,
        whereas the Jaguar build was done against the Server Logistics 5.8.0
        unthreaded perl package.

        That being said, I have no idea what might be the problem you're having.

        -----
        Joe Hourcle
      • wanda_b_anon
        This happened to me installing the latest 0.67 on OS-X 10.3, but it was temporary. When I tried again later, it passed the test and installed. Maybe a
        Message 3 of 3 , Feb 7, 2006
        • 0 Attachment
          This happened to me installing the latest 0.67 on OS-X 10.3, but it
          was temporary.

          When I tried again later, it passed the test and installed. Maybe a
          communications failure? Or service not available? Anyway, trying
          again might bring success.

          --- In soaplite@yahoogroups.com, Robert Nicholson <robert@...> wrote:
          >
          > When I try to install SOAP::Lite on OSX I get
          >

          > t/02-payload...........NOK 42# Failed test 42 in t/02-payload.t at
          line
          > 271

          > t/02-payload...........FAILED test 42
          > Failed 1/125 tests, 99.20% okay
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.