Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

force 1999 to 2001 xsi and xsd in SOAP::Lite server

Expand Messages
  • lacombeperl
    Greetings, I am sending a soap envelope with 2001 xsi and xsd, but soap::lite server keeps returning 1999 xsi and xsd. Does anyone know how to force server to
    Message 1 of 1 , Jul 8, 2004
    View Source
    • 0 Attachment
      Greetings,

      I am sending a soap envelope with 2001 xsi and xsd, but soap::lite
      server keeps returning 1999 xsi and xsd.

      Does anyone know how to force server to send 2001?

      Thanks,
      Drew.


      ****** R E Q U E S T ******

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <soap:Envelope
      xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
      <soap:Body>
      <getMapRecords xmlns="http://xxxxx/mapservice">
      <aoi>xxx</aoi>
      </getMapRecords>
      </soap:Body>
      </soap:Envelope>

      ****** R E S P O N S E ******

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:namesp1="http://namespaces.soaplite.com/perl"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema">
      <SOAP-ENV:Body>
      ... cut ...
      </SOAP-ENV:Body>
      </SOAP-ENV:Envelope>
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.