Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

SOAP::Lite over Jabber

Expand Messages
  • Randy J. Ray
    Now that I ve gotten the TCP issues taken care of, I ve moved on to Jabber. When I try to run my code, or even the sample Jabber-based scripts from the
    Message 1 of 1 , May 28, 2002
    • 0 Attachment
      Now that I've gotten the TCP issues taken care of, I've moved on to
      Jabber. When I try to run my code, or even the sample Jabber-based scripts
      from the SOAP::Lite distro, I get:

      Can't locate object method "AddDelegate" via package "Net::Jabber::Protocol" at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0/Net/Jabber/Client.pm line 171.

      If I add "-MNet::Jabber::Protocol" to my command-line, that becomes:

      Undefined subroutine &Net::Jabber::IQ called at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0/Net/Jabber/Protocol.pm line 1491.

      Adding "-MNet::Jabber::IQ" to the command-line wasn't enough to get rid of
      this one. Running the examples from the Net::Jabber distro all work. I've got
      a question in to the package author asking if he's doing anything odd with
      AUTOLOAD of packages, that might be getting tripped up by SOAP::Lite's take on
      auto-loading. I even added a "->dispatch_to(@INC)" to the server creation, in
      case it was the clearing of @INC that was getting in the way. No change.

      Any ideas? This is happening with both 5.6.0 and 5.6.1 Perl, SOAP::Lite 0.55
      and Net::Jabber 1.0024.

      Randy
      --
      """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
      Randy J. Ray rjray@...
      Campbell, CA rjray@...
      <A HREF="http://www.svsm.org">Silicon Valley Scale Modelers</A>
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.