Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

803make test errors?

Expand Messages
  • jmiremo
    Aug 31, 2001
    • 0 Attachment
      I have installed SOAP-Lite after installing ActivePerl-5.6.1.

      I ran:
      perl Makefile.PL (this is fine)
      make (this is fine)
      make test

      I get this:

      [root@steve SOAP-Lite-0.51]# make test
      PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/local/ActivePerl-5.6/bin/perl -Iblib/arch
      -Iblib/lib -I/usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      -I/usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1 -e 'use Test::Harness qw(&runtests
      $verbose); $verbose=0; runtests @ARGV;' t/01-core.t t/02-payload.t
      t/03-server.t t/04-attach.t t/05-customxml.t t/06-modules.t
      t/07-xmlrpc_payload.t t/08-schema.t t/11-cgi.t t/12-cgi_https.t
      t/13-mod_perl.t t/14-cgi_apache.t t/15-daemon.t t/16-tcp.t t/17-mod_soap.t
      t/19-apachesoap.t t/21-public.t t/22-interop_apache.t t/23-ppm.t
      t/24-wsdl.t t/25-uddi.t t/26-xmlrpc.t t/27-xmlparserlite.t
      t/37-mod_xmlrpc.t
      t/01-core...........ok
      t/02-payload........ok
      t/03-server.........ok
      t/04-attach.........skipped: Can't locate MIME/Parser.pm in @INC (@INC
      contains: blib/arch blib/lib
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl
      . /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1/i686-linux-thread-multi
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl/5.6.1
      /usr/local/ActivePerl-5.6/lib/site_perl .)
      t/05-customxml......ok
      t/06-modules........ok
      t/07-xmlrpc_payload.ok
      t/08-schema.........ok
      t/11-cgi............skipped: 404 Not Found
      t/12-cgi_https......skipped: 501 Can't locate object method "new" via
      package "LWP::Protocol::https" (perhaps you forgot to load
      "LWP::Protocol::https"?)
      t/13-mod_perl.......skipped: 404 Not Found
      t/14-cgi_apache.....skipped: 404 Not Found
      t/15-daemon.........skipped: 405 Method Not Allowed
      t/16-tcp............skipped: IO::Socket::INET: Timeout
      t/17-mod_soap.......skipped: 404 Not Found
      t/19-apachesoap.....skipped: 500 Can't connect to localhost:8080 (Timeout)
      t/21-public.........ok 10/21TRANSPORT ERROR: 500 Can't connect to
      www.itfinity.net:80 (Timeout)

      t/21-public.........NOK 11TRANSPORT ERROR: 500 read timeout

      t/21-public.........NOK 12TRANSPORT ERROR: 500 read timeout

      t/21-public.........FAILED tests 11-13
      Failed 3/21 tests, 85.71% okay
      t/22-interop_apache.ok 13/15SOAP FAULT: Exception while handling service
      request: services.interop.Interop.echoMapArray(java.util.Map[]) -- no
      signature match
      t/22-interop_apache.NOK 14SOAP FAULT: Exception while handling service
      request: services.interop.Interop.echoMapArray(java.util.Map[]) -- no
      signature match
      Use of uninitialized value in numeric eq (==) at t/22-interop_apache.t
      line 130.t/22-interop_apache.FAILED tests 14-15
      Failed 2/15 tests, 86.67% okay
      t/23-ppm............ok
      t/24-wsdl...........ok
      t/25-uddi...........ok 17/24500 Can't connect to srv.trebic.cz:8080
      (Timeout)
      at t/25-uddi.t line 204
      t/25-uddi...........dubious
      Test returned status 255 (wstat 65280, 0xff00)
      DIED. FAILED tests 18-24
      Failed 7/24 tests, 70.83% okay
      t/26-xmlrpc.........ok
      t/27-xmlparserlite..ok
      t/37-mod_xmlrpc.....skipped: 404 Not Found
      Failed Test Status Wstat Total Fail Failed List of Failed
      --------------------------------------------------------------------------------t/21-public.t
      21 3 14.29% 11-13
      t/22-interop_apache.t 15 2 13.33% 14-15
      t/25-uddi.t 255 65280 24 7 29.17% 18-24
      10 tests skipped.
      Failed 3/24 test scripts, 87.50% okay. 12/347 subtests failed, 96.54%
      okay.
      make: *** [test_dynamic] Error 29


      Could someone please let me know if these errors are fine or have I
      missed something?

      Thanks,
      James Miremont

      --
      james miremont
      <jmiremo@...>
    • Show all 2 messages in this topic