Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

79SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP/1.0 404 Not Found

Expand Messages
  • Clain, Dominique
    Feb 28 6:09 PM
    • 0 Attachment
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP/1.0 404 Not Found

      Hi,
      I' m trying to set my own WSDL File, and i receive this error with the "trace=>all" method:
      Is it due to a bad WSDL File or a configuration error...
      if I use my Example.pm generated by stubmaker.pl, i've got this error:

      ********************
      SOAP::Transport::new: ()
      SOAP::Serializer::new: ()
      SOAP::Deserializer::new: ()
      SOAP::Parser::new: ()
      SOAP::Lite::new: ()
      SOAP::Transport::HTTP::Client::new: ()
      SOAP::Lite::call: ()
      SOAP::Serializer::envelope: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Serializer::envelope: isLocal
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Data::new: ()
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP::Request=HASH(0x1da2358)
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: POST http://localhost:8080/soap/rpc/router
      Accept: text/xml
      Accept: multipart/*
      Content-Length: 454
      Content-Type: text/xml
      SOAPAction: ""

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance" xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema"><SOAP-ENV:Body><namesp1:isLocal xmlns:namesp1="lumos.lclient.ServerManager"/></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>

      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP::Response=HASH(0x22fb640)
      SOAP::Transport::HTTP::Client::send_receive: HTTP/1.0 404 Not Found
      Content-Length: 179
      Content-Type: text/html
      Client-Date: Thu, 01 Mar 2001 01:26:21 GMT
      Client-Peer: 127.0.0.1:8080
      Servlet-Engine: Tomcat Web Server/3.2.1 (JSP 1.1; Servlet 2.2; Java 1.3.0; Windows 2000 5.0 x86; java.vendor=Sun Microsystems Inc.)

      Title: Not Found (404)

      <head><title>Not Found (404)</title></head>
      <body><h1>Not Found (404)</h1>
      <b>Original request:</b> /soap/rpc/router<br><br>
      <b>Not found request:</b> /soap/rpc/router</body>

      SOAP::Deserializer::deserialize: ()
      SOAP::Parser::decode: ()
      SOAP call failed: 404 Not Found at schema2.pl line 10
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Transport::HTTP::Client::DESTROY: ()
      SOAP::Transport::DESTROY: ()
      SOAP::Serializer::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Data::DESTROY: ()
      SOAP::Deserializer::DESTROY: ()
      SOAP::Lite::DESTROY: ()
      SOAP::Parser::DESTROY: ()
      *************************

      otherwise, if i use directly, i've got this error:

      *************************
      SOAP::Transport::new: ()
      SOAP::Serializer::new: ()
      SOAP::Deserializer::new: ()
      SOAP::Parser::new: ()
      SOAP::Lite::new: ()
      Can't locate object method "isLocal" via package "http://localhost:8080/test/soap/ServerManagerService.wsdl" at xmet.pl line 5.

      SOAP::Lite::DESTROY: ()
      SOAP::Serializer::DESTROY: ()
      SOAP::Transport::DESTROY: ()
      SOAP::Deserializer::DESTROY: ()
      SOAP::Parser::DESTROY: ()
      *************************

      If anyone have advice....
      Thanks..

      Dominique CLAIN
      Lumos Technologies Inc.
      dclain@...
      (310) 453-5832

    • Show all 3 messages in this topic