Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1299Stuck on a script

Expand Messages
  • Tielman J de Villiers
    Mar 13, 2002
    • 0 Attachment
      Hi,

      I am testing a service on SAL Central, but seem to be stuck:

      According to them this is a sample SOAP post:
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      POST /GeoPinPoint.asmx HTTP/1.1
      Host: 64.78.60.122
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      Content-Length: length
      SOAPAction: "http://www.serviceobjects.com/GetLocation"

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
      xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <soap:Body>
      <GetLocation xmlns="http://www.serviceobjects.com/">
      <strInput>string</strInput>
      </GetLocation>
      </soap:Body>
      </soap:Envelope>
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      This is my Post (from debug):
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      POST http://64.78.60.122/GeoPinPoint.asmx
      Accept: text/xml
      Accept: multipart/*
      Content-Length: 535
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      SOAPAction: "http://www.serviceobjects.com/GetLocation"

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/1999/XMLSchema-instance"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/1999/XMLSchema">
      <SOAP-ENV:Body>
      <namesp1:GetLocation xmlns:namesp1="http://www.serviceobjects.com/">
      <strInput xsi:type="xsd:string">196.4.16.2</strInput>
      </namesp1:GetLocation>
      </SOAP-ENV:Body>
      </SOAP-ENV:Envelope>
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      And this is their answer:
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      HTTP/1.0 500 (Internal Server Error) Internal Server Error.
      Cache-Control: private
      Date: Wed, 13 Mar 2002 20:13:34 GMT
      Via: 1.1 netcache7 (NetCache NetApp/5.2.1D8)
      Server: Microsoft-IIS/5.0
      Content-Length: 389
      Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      Client-Date: Wed, 13 Mar 2002 20:13:37 GMT
      Client-Peer: 64.78.60.122:80

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <soap:Body>
      <soap:Fault>
      <faultcode>soap:Server</faultcode>
      <faultstring>Server was unable to process request. --> Object reference
      not set to an instance of an object.</faultstring>
      <detail />
      </soap:Fault>
      </soap:Body>
      </soap:Envelope>
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      Any ideas of where I should start looking??

      I'm using SOAP::Lite on a RH linux 7.1 box from a mod_perl script as such:

      ...
      my $s=SOAP::Lite
      -> uri('http://www.serviceobjects.com')
      -> proxy('http://64.78.60.122/GeoPinPoint.asmx')
      -> on_action(sub{'"http://www.serviceobjects.com/GetLocation"'})
      ;
      my $r=$s->GetLocation(
      SOAP::Data->name(strInput=>"196.4.16.2")
      );

      ...

      Thank you

      Tielman J de Villiers
    • Show all 5 messages in this topic