Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: PHP+NuSoap client ,Net 2.0 Service.. strings not passing through

Expand Messages
  • greg_brant
    ok, so done some pokin around this is the soap message
    Message 1 of 4 , Apr 19, 2006
    • 0 Attachment
      ok,

      so done some pokin around

      this is the soap message

      <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
      <SOAP-ENV:Envelope
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:ns4316="http://tempuri.org">
      <SOAP-ENV:Body>
      <personalRequest xmlns="http://cmwnorth.com/webservices"/>
      </SOAP-ENV:Body>
      </SOAP-ENV:Envelope>


      and as you can see, the <personalRequest> is empty ( closed with a />)
      so im guessing its a problem with the nusoap lib

      anybody got any experiance with this?


      --- In soapbuilders@yahoogroups.com, "greg_brant" <greg_brant@...> wrote:
      >
      > no, this is my first time using soap.
      >
      > where could i get one?
      >
      > preferably a free one ;)
      >
      > --- In soapbuilders@yahoogroups.com, "Steve Loughran"
      > <steve.loughran.soapbuilders@> wrote:
      > >
      > > On 4/18/06, greg_brant <greg_brant@> wrote:
      > > > i have a .net 2 service and am using NuSoap to send requests to
      it as
      > > > follows
      > > >
      > > > require_once("nusoap/nusoap.php");
      > > >
      > > > $soapclient = new
      > > >
      soapclient("http://mysite.com/Service.asmx?wsdl",true,'ServiceSoap');
      > > >
      > > > $args = array(
      > > > "guid" => "",
      > > > "strTitle" => "Mr",
      > > > "strFirstName" => "greg",
      > > > "strLastName" => "Brant",
      > > > "strEmail" => "greg@".$email.".com",
      > > > "strGender" => "m",
      > > > "strDob" => "12/12/1982",
      > > > "strAddress1" => "36 xxxxxxxx Mount",
      > > > "strAddress2" => "blahh ",
      > > > "strTown" => "Leeds",
      > > > "strRegion" => "west yorks",
      > > > "strPostCode" => "ls1 1ls",
      > > > "intCountry" => 120,
      > > > "intLanguage" => 8,
      > > > "strPhoneNumber" => "0114 123456",
      > > > "strMobileNumber" => "0044 7908 123546",
      > > > "bitBrandOI" => true,
      > > > "bitAGOI" => true,
      > > > "intCompetitionID" => 0,
      > > > "intSiteID" => 1,
      > > > "strGoldens" => "1:1,0,0,0,0|2:0,1,1,0,1",
      > > > "intCardCount" => 1
      > > > );
      > > >
      > > > $result = $soapclient->call("personalRequest",$args);
      > > >
      > > > print_r($result);
      > > >
      > > > on the return all my strings are null/empty
      > > >
      > > >
      > > >
      > >
      > > Have you used a SOAP trace tool to see what gets sent over the wire?
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.