Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

SOAP Problem in XML during call

Expand Messages
  • abhishek arora
    Hi, I am using a Java Client to call a .NET webservice via a SOAP call. I am sending the following XML:
    Message 1 of 1 , Nov 23, 2004
    • 0 Attachment

      Hi,

                    I am using a Java Client to call a .NET webservice via a SOAP call. I am sending the following XML:

       

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>

      <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">

      <SOAP-ENV:Body>

      <PrintBundle xmlns="http://tempuri.org/"><pRequest><Content><Bundle><bundle><printJobIdentifier>1234</printJobIdentifier><Destination>Toronto PSC</Destination><Priority>Normal</Priority><Package><PackagePrintOrder>1</PackagePrintOrder><Document><printOrder>2</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_option><number_of_copies>2</number_of_copies><imageReferenceNumber>2</imageReferenceNumber></Document><Document><printOrder>3</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_option><number_of_copies>1</number_of_copies><imageReferenceNumber>3</imageReferenceNumber></Document><Document><printOrder>1</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_option><number_of_copies>2</number_of_copies><imageReferenceNumber>1</imageReferenceNumber></Document></Package><Package><PackagePrintOrder>2</PackagePrintOrder><Document><printOrder>2</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_opti on><number_of_copies>2</number_of_copies><imageReferenceNumber>2</imageReferenceNumber></Document><Document><printOrder>3</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_option><number_of_copies>1</number_of_copies><imageReferenceNumber>3</imageReferenceNumber></Document><Document><printOrder>1</printOrder><duplex_option>SYSPLEX</duplex_option><number_of_copies>2</number_of_copies><imageReferenceNumber>1</imageReferenceNumber></Document></Package><Images><Image><reference_number>1</reference_number><encoded_image>JVBE</encoded_image><mimeType>PDF</mimeType><paper_type>Letter</paper_type></Image><Image><reference_number>2</reference_number><encoded_image>JVBER</encoded_image><mimeType>PDF</mimeType><paper_type>Legal</p aper_type></Image><Image><reference_number>3</reference_number><encoded_image>NCiUlRU9GDQo=</encoded_image><mimeType>PDF</mimeType><paper_type>Draft</paper_type></Image></Images></bundle></Bundle></Content></pRequest></PrintBundle></SOAP-ENV:Body>

       

      And am getting the following error:

       

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

      <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">

        <soap:Body>

          <soap:Fault>

            <faultcode>soap:Client</faultcode>

            <faultstring>Server was unable to read request. --&gt; There is an error in XML document (4, 97). --&gt; 'Text' is an invalid node type. Line 4, position 97.</faultstring>

            <detail />

          </soap:Fault>

        </soap:Body>

      </soap:Envelope>

      Can anybody tell me what the problem is? I am finding it difficult to make out.

       Thanks in advance,

      Abhishek Arora


      Do you Yahoo!?
      Discover all that�s new in My Yahoo!
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.