Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

7404RE: nuSOAP

Expand Messages
  • Robert van Engelen
    Apr 6, 2002
      There are a number of problems. Most tests fail because there seems to be an
      additional text in XML in the wrong location. Probably generated by debugging
      output statements. The response XML doesn't pass my XML parser. See below:

      HTTP/1.1 200 OK
      Date: Sat, 06 Apr 2002 18:27:57 GMT
      Server: Apache/1.3.23 (Unix) PHP/4.1.2 mod_gzip/1.3.19.1a
      X-Powered-By: PHP/4.1.2
      Status: 200 OK
      Connection: Close
      Content-Length: 1631
      Content-Type: text/xml

      <?xml version="1.0"?>
      <SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
      xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
      xmlns:si="http://soapinterop.org/xsd">
      <SOAP-ENV:Body>
      <echoStringResponse>
      <noname xsi:type="xsd:string">Hello World! <>&</noname>
      </echoStringResponse>
      successful</SOAP-ENV:Body>
      ^^^^^^^^^^_________________________ TEXT SHOULD NOT BE HERE
      </SOAP-ENV:Envelope>
      <!--
      soap_server: entering parseRequest() on 13:27 2002-04-06
      soap_server: Content-Length: 611
      soap_server: Content-Type: text/xml; charset=utf-8
      soap_server: Host: dietrich.ganx4.com
      soap_server: SOAPAction: "http://soapinterop.org/"
      soap_server: got encoding: UTF-8
      soap_server: method name: echoString
      soap_server: method 'echoString' exists
      soap_server: calling parser->get_response()
      soap_server: Parsed response dump:
      soap_server: array(1) {
      ["inputString"]=>
      &string(16) "Hello World! <>&"
      }
    • Show all 3 messages in this topic