Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
  • Back
  • About Group

  • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description

Akangs, Tetehs, Ayis,

Wilujeng tepang di tepas urang nu kantos sasarengan tolabul ilmu di Gardujati 20, SMA Negeri 4 Bandung.

Mugia tali silaturahmi urang tiasa langgeng. Insha Allah urang tiasa ngariksa dulur urang nu nuju aya dina karerepet.

Lamun seug urang keur bagja hayu urang galumbira seuseurian dina milist ieu. Silih banyolan, eak-eakan geus biasa dina kabudayaan urang Sunda mah. Punten nu sanes Sunda pituin oge da bongan tosa dahar nginum di alam priangan kedah kersa ngiringan ... punten sanes maksa.

Hiap akangs, teteh, ayis urang mumule duduluran urang teh bari tetep micinta almamater urang.

Salam Baktos
Andri Nur

Group Information

  • 121
  • Classmates
  • Feb 9, 2009
  • English

Group Settings

  • This is a restricted group.
  • Attachments are permitted.
  • Members cannot hide email address.
  • Listed in Yahoo Groups directory.
  • Membership requires approval.
  • Messages are not moderated.
  • All members can post messages.

Message History