Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

16893RE: [sdr-radio-com] Re: sound stops after a short time

Expand Messages
  • Simon Brown
    Sep 2, 2013
    • 0 Attachment

      Thanks J

       

      What I see is the DSP’s AGC is off. Look at the Radio Configuration button (top, middle). Look for options there…

       

      Simon Brown (G4ELI/HB9DRV)
      http://v2.sdr-radio.com

       

      From: sdr-radio-com@yahoogroups.com [mailto:sdr-radio-com@yahoogroups.com] On Behalf Of m3ghe
      Sent: 02 September 2013 13:50
      To: sdr-radio-com@yahoogroups.com
      Subject: [sdr-radio-com] Re: sound stops after a short time

       

       

      When you need a link to a photo on the group always use the permalink located on the top right hand side of the photo page.
      In the case of your photo that will be http://groups.yahoo.com/group/sdr-radio-com/photos/album/378959583/pic/2135348993/view 
      I know it's long but it will not change as the other links did.

      Martin

      --- In sdr-radio-com@yahoogroups.com, "mule_ears" wrote:
      >
      > pizz on these links.. they are so long..
      >
      > Simon, the screen shot is in the Photos section under album KD4LV..
      >
      > hope you can find it..it shows to be the first one when I look for it.
      >
      > bobbie
      > kd4lv
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > --- In sdr-radio-com@yahoogroups.com, "mule_ears" bob4john@ wrote:
      > >
      > > link does not work.. will try this one:
      > >
      > > http://groups.yahoo.com/group/sdr-radio-com/photos/album/378959583/pic/2135348993/view?picmode=&mode=tn&order=ordinal&start=1&count=20&dir=asc
      > >
      > > I am lost with this new yahoo stuff...
      > >
      > > bobbie
      > > kd4lv
      > >
      > > --- In sdr-radio-com@yahoogroups.com, "mule_ears" wrote:
      > > >
      > > > Hi Simon
      > > >
      > > > the build version is Console V2.1 1494 64bit.
      > > >
      > > > http://groups.yahoo.com/group/sdr-radio-com/photos/album/378959583/pic/2135348993/view?picmode=&mode=tn&order=ordinal&start=1&count=20&dir=asc>
      > > > first time adding a link... hope it works..
      > > >
      > > > bobbie
      > > > kd4lv
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --- In sdr-radio-com@yahoogroups.com, "Simon Brown" wrote:
      > > > >
      > > > > 1) Which build? There was an AGC issue…
      > > > >
      > > > > 2) Please attach a screenshot showing the DSP panel so I can see exactly which options are enabled.
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > Simon Brown (G4ELI/HB9DRV)
      > > > > http://v2.sdr-radio.com
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > From: sdr-radio-com@yahoogroups.com [mailto:sdr-radio-com@yahoogroups.com] On Behalf Of Bob
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > A major problem that I have is the AGC pulses at 90 pulses per minute in all modes and bw.
      > > > >
      > > >
      > >
      >

    • Show all 17 messages in this topic