Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [sdmmigas] Suroboyoan

Expand Messages
  • Darwin Chalidi
    Jancuuuk tenan pooll abis kades Cinere. ... terusan mangan & ngombe. Mari mangan steak unto, ngombe jus strawberry.Trus nambah kopi susu, pesen burger salmon
    Message 1 of 6 , Mar 1, 2010
    • 0 Attachment
      Jancuuuk tenan pooll abis kades Cinere.

      On Mon Mar 1st, 2010 1:55 PM ICT dkuntadi2002@... wrote:

      >
      >
      >
      >Mat Pithi Numpak Pesawat
      >
      >Iki crito soal pengalamane Mat Pithi waktu budal nang Jerman numpakpesawat. Sekali sekali rek ndelok piala dunia secara langsung ......bosen ndelok Liga Indonesia tok soale nek sing main Persebaya pasti akeh tawurane timbang bal-balane. Oh iyo, kabeh pembicaraan nang cerito iki asline nggae bahasa Inggris, cumak wis diterjemahno ambek penulis nangboso Suroboyoan cek sampeyan2 ngerti kabeh. Critane Mat Pithi milih numpak Singapore Airlines. Soale masio tikete rodok larang tapi krungu2 pelayanane SQ iku jare sing terbaik sak dunia,pesawate generasi anyar kabeh, fasilitase canggih, panganane yo enak,trus sing penting pramugarine ayu2 & dukur2 (maksute rok'e sing dukur).Tiba'e bener ...... perjalanan mulai teko Juanda sampek meh tekan Jerman gak tau sepi teko panganan. Begitu juga ngombe. Pokok'e nek ketok gelase penumpang isine kari sitik ambek pramugari langsung ditawari nambah utowo ganti pesen liyane. Mat Pithi wetenge sampek kuwarek'en gara2 terus
      terusan mangan & ngombe. Mari mangan steak unto, ngombe jus strawberry.Trus nambah kopi susu, pesen burger salmon ambek wedang jahe, nambah tuak, es tebu akhire pesen kupang & es degan.. Iku ae dhe'e jik pingin pesen lorjuk & rambak katak digae camilan, saking gak onok. Jare pramugarine ngene "Nek pesen panganan sing iku nango Kenjeran ae Cak, ojondik kene". Gendeng pancen Mat Pithi ... pesawat dianggep koyok warungae. Akibate yo wis mesti, durung sampek tekan Jerman Mat Pithi wis kebelet .........Mat Pithi langsung mlayu nang toilet. Ndilalah pas tekan kono, toilet lanange onok uwonge. Mat Pithi bingung, raine mulai pucet karena ngempet, kringete mulai metu sak jagung jagung. Pramugarine mesakno ndelok Mat Pithi koyok ngono akhire ngomong ngene "Yo wis Cak, sampeyan nggaweo toilet cewek ae. Tapi ojok sampek mijet tombol2 sing onok ndik njero yo. Pokok'e nek wis mari ngising ndang siramen trus metuo".Pramugarine terpaksa ngijinno Mat Pithi mlebu toilet
      cewek. Pikire ngene"Timbang wong iku kebobolan nang karpet, engko yo aku dewe sing repot ngepel"Mat Pithi nang njero toilet cewek. Lego wis .... mari ngising & nguyuh. Lhanang kono dhe'e pancen ndelok akeh tombol2 sing onok tulisane WW , WA ,PP & ATR. Dasare arek Suroboyo, Mat Pithi tambah penasaran tombol2 iku digae opo ae, trus opo'o dhe'e kok dilarang mijet tombol2 iku ambek pramugarine. Ilmu kebone mulai metu. Kebo iku nek disurung sungune lak malah nyurung ta. Podho ambek Mat Pithi, nek dilarang malah koyok dikongkon. Mat Pithi mulai ati2 nyoba mijet tombol WW...... langsung srooooootttt...metu banyu anget nyemprot silite. "Oh, tiba'e iki artine Warm Water digae cewok ... wah, enak'e rek toilet cewek" batine Mat Pithi. Mat Pithi tambah penasaran .. dhe'e nyoba mijet tombol liyane. Mat Pithi mijet tombol WA ... whuuuussss .....langsung metu udara anget di gae pengering. "Mmm.. tiba'e WA iki artine Warm Air. Mangkane wong wedok cik betahe suwi nang
      njero tiolet, lha wong fasilitase koyok ngene"Terus Mat Pithi mijet tombol PP. Langsung metu bantalane wedak (PowderPuff) medak'i silite sing wis garing. Mat Pithi tambah kagum campur nggumun, tapi yo kudu ngguyu ... "Hahahaha... . taek .. taek, lek nang Suroboyo umume sing diwedak'i iku lak rai ta. Kok nang kene silit barang diwedak'i"Mat Pithi sing tambah penasaran akhire gak ragu ragu maneh mijet tombol ATR ............Grobyaaakkk. .. Mat Pithi tibo jempalitan teko toilet, awak'e glocoran getih .....Mat Pithi semaput, dunia koyok dadi peteng.. Pas sadar Mat Pithi wis turu nang kasure rumah sakit, onok selang infus mancep nang tangan tengene, nang sebelahe onok alat monitoring detak jantung. Mat Pithi bingung puoll ... Dhe'e takon nang perawat sing jogo
      >"Sus, yok opo critane kok aku iso sampek diopname nang rumah sakit, padahal maune kan nang njero toilet pesawat".
      >Perawat iku mau terus nerangno ...
      >SUDAH ALIH BAHASA LHO INI... "Ngene Cak.... nurut hasil investigasine kru pesawat, waktu iku sampeyan mlebu toilet cewek, trus mijet tombol ATR. Padahal tombol iku artine kan Automatic Tampon Removal, fungsine digawe nyopot tampon secara otomatis. Sampeyan ngerti gak .. tampon iku lak pembalut wanita sing bentuk'e batangan, trus dilebokno nang "anune" cewek. Akibate lek sing nggawe wong lanang yo ngene iki, manuk sampeyan ketarik alat iku sampek brodol sak jembut-jembute !!!"."@#%#%*9$*@# , duobol, kirik, juamput, taek, asu" Mat Pithi misuh misuh gak karuan nang njero ati."Trus yok opo iki Sus" saking bingunge Mat Pithi sampek gak eruh oposing arep ditakokno.
      >"Sampeyan gak usah kuatir Cak, kabeh biaya pengobatan ditanggung SQ ditambah sampeyan oleh tiket gratis gae balik nang Suroboyo"
      >"Lha trus manukku ?"
      >"Tenang ae .... RS nang Jerman iki canggih2. Manuk sampeyan wis disambung maneh dan jare tim dokter iso berfungsi normal koyok biyen"
      >"Hah, koyok biyen maneh??? lak cilik rek !!!!. Jancuuuuuuuuuukkk... .ngerti ngono aku njaluk disambung ambek manuk'e jaran mumpung gratis"khusus sing iki Mat Pithi ngomonge nggae boso suroboyoan.
      >"What did you say ???" jare sustere. Oooalahh Mat .. Mat, nasibmu pancen apes. Tiwas adoh2 budhal nang Jerman, entek duwit akeh, tiba'e tekan kono mlebu rumah sakit. Akhire Mat Pithi mek iso ndelok bal-balan nang TVne rumah sakit. Lha nek cumak ngonoae lak podho karo sing ndik Indonesia rek.
      >
      >
      >Powered by Telkomsel BlackBerry®
      >
      >------------------------------------
      >
      >Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • shardjono@gmail.com
      Untung kt diceritain P Didik, klo gk kt jadi yg ke 6. Sent from my BlackBerry® smartphone from Sinyal Bagus XL, Nyambung Teruuusss...! ... From:
      Message 2 of 6 , Aug 15, 2010
      • 0 Attachment
        Untung kt diceritain P Didik, klo gk kt jadi yg ke 6.
        Sent from my BlackBerry® smartphone from Sinyal Bagus XL, Nyambung Teruuusss...!

        -----Original Message-----
        From: dkuntadi2002@...
        Sender: sdmmigas@yahoogroups.com
        Date: Mon, 16 Aug 2010 03:29:51
        To: SDMMigas<sdmmigas@yahoogroups.com>
        Reply-To: sdmmigas@yahoogroups.com
        Subject: [sdmmigas] Suroboyoan


        Mancing

        Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten.
        Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge.
        Wong-wong sing katene andhok mesti ndhelok Wonokairun.
        Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng yo onok sing cuek ae.
        Gak sui Bunali teko katene andhok pisan. Bareng ndhelok Wonokairun koyok ngono langsung gak mentolo.
        "Mbah, ayok melok aku mangan, wis tah tak bayari ojok kawatir. " jare Bunali.
        Pertama Wonokairun isin-isin gak gelem, tapi mari dibujuk-bujuk akhire gelem.
        "Sampeyan pesen panganan opo ae sak senenge," jare Bunali.
        Mari mangan warek, Bunali ngejak Wonokairun ngobrol.
        "Sampeyan mancing ndhik peceren kono mau mosok onok iwake ?" takok Bunali.
        "Yo onok rek !! Lek gak, lha lapo tak belani ndhodhok sarungan sak uwen-uwen. " jare Wonokairun.
        "Mosok se Mbah. Wis oleh iwak piro Sampeyan ?" jare Bunali gak percoyo.
        "Awakmu sing ke limo ...:) :)

        Powered by Telkomsel BlackBerry®

        ------------------------------------

        Yahoo! Groups Links
      • dkuntadi2002@yahoo.co.id
        Mancing Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli
        Message 3 of 6 , Aug 15, 2010
        • 0 Attachment
          Mancing

          Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten.
          Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge.
          Wong-wong sing katene andhok mesti ndhelok Wonokairun.
          Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng yo onok sing cuek ae.
          Gak sui Bunali teko katene andhok pisan. Bareng ndhelok Wonokairun koyok ngono langsung gak mentolo.
          "Mbah, ayok melok aku mangan, wis tah tak bayari ojok kawatir. " jare Bunali.
          Pertama Wonokairun isin-isin gak gelem, tapi mari dibujuk-bujuk akhire gelem.
          "Sampeyan pesen panganan opo ae sak senenge," jare Bunali.
          Mari mangan warek, Bunali ngejak Wonokairun ngobrol.
          "Sampeyan mancing ndhik peceren kono mau mosok onok iwake ?" takok Bunali.
          "Yo onok rek !! Lek gak, lha lapo tak belani ndhodhok sarungan sak uwen-uwen. " jare Wonokairun.
          "Mosok se Mbah. Wis oleh iwak piro Sampeyan ?" jare Bunali gak percoyo.
          "Awakmu sing ke limo ...:) :)

          Powered by Telkomsel BlackBerry®
        • Marcel Winokan
          Tak kiro gelem nginceng ngenteni mbok Ten adus opo (sorry yah) ngising/nguyuh.... Untung dikandani Cak DK, nek ngakk iso dadi sing nomor pitu aku (pk SH nomor
          Message 4 of 6 , Aug 16, 2010
          • 0 Attachment
            Tak kiro gelem nginceng ngenteni mbok Ten adus opo (sorry yah) ngising/nguyuh....
            Untung dikandani Cak DK, nek ngakk iso dadi sing nomor pitu aku (pk SH nomor nem).
            Itulah gunanya konco. Maturnuwun Cak DK.
             

            Tidak Boleh Membuka Windows

            Category: Komputer dan Teknologi

            Karyawan baru di PT Tidak Karuan yang bernama Sinta bingung ketika disuruh oleh bossnya untuk membuka Microsoft Excel. Ia semakin bingung, ahkirnya dia membuka DOS.

            "Hey! Saya minta kamu buka Excel kenapa malah buka DOS...??" teriak sang boss.

            "Gini boss, saya nggak mau ngelanggar peraturan.." jawabnya. Si Boss kebingungan, dan bertanya, "Peraturan apa?"

            Sambil menunjuk tulisan di dinding, Sinta membacanya. "This room is equipped with air conditioner, please do not open windows... Windows aja nggak boleh apalagi Excel!"



            --- On Sun, 8/15/10, shardjono@... <shardjono@...> wrote:

            From: shardjono@... <shardjono@...>
            Subject: Re: [sdmmigas] Suroboyoan
            To: sdmmigas@yahoogroups.com
            Date: Sunday, August 15, 2010, 10:10 PM

            Untung kt diceritain P Didik, klo gk kt jadi yg ke 6.
            Sent from my BlackBerry® smartphone from Sinyal Bagus XL, Nyambung Teruuusss...!

            -----Original Message-----
            From: dkuntadi2002@...
            Sender: sdmmigas@yahoogroups.com
            Date: Mon, 16 Aug 2010 03:29:51
            To: SDMMigas<sdmmigas@yahoogroups.com>
            Reply-To: sdmmigas@yahoogroups.com
            Subject: [sdmmigas] Suroboyoan


            Mancing

            Sore-sore mari udhan, Wonokairun mancing nang got cilik ndhik ngarepe warunge Mbok Ten.
            Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge.
            Wong-wong sing katene andhok mesti ndhelok Wonokairun.
            Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng yo onok sing cuek ae.
            Gak sui Bunali teko katene andhok pisan. Bareng ndhelok Wonokairun koyok ngono langsung gak mentolo.
            "Mbah, ayok melok aku mangan, wis tah tak bayari ojok kawatir. " jare Bunali.
            Pertama Wonokairun isin-isin gak gelem, tapi mari dibujuk-bujuk akhire gelem.
            "Sampeyan pesen panganan opo ae sak senenge," jare Bunali.
            Mari mangan warek, Bunali ngejak Wonokairun ngobrol.
            "Sampeyan mancing ndhik peceren kono mau mosok onok iwake ?" takok Bunali.
            "Yo onok rek !! Lek gak, lha lapo tak belani ndhodhok sarungan sak uwen-uwen. " jare Wonokairun.
            "Mosok se Mbah. Wis oleh iwak piro Sampeyan ?" jare Bunali gak percoyo.
            "Awakmu sing ke limo ...:) :)

            Powered by Telkomsel BlackBerry®

            ------------------------------------

            Yahoo! Groups Links





            ------------------------------------

            Yahoo! Groups Links

            <*> To visit your group on the web, go to:
                http://groups.yahoo.com/group/sdmmigas/

            <*> Your email settings:
                Individual Email | Traditional

            <*> To change settings online go to:
                http://groups.yahoo.com/group/sdmmigas/join
                (Yahoo! ID required)

            <*> To change settings via email:
                sdmmigas-digest@yahoogroups.com
                sdmmigas-fullfeatured@yahoogroups.com

            <*> To unsubscribe from this group, send an email to:
                sdmmigas-unsubscribe@yahoogroups.com

            <*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
                http://docs.yahoo.com/info/terms/















            Boost your torrents Download with http://bittorrentbooster.com

          • dkuntadi2002@yahoo.co.id
            Seorg Bapak, masuk pasar, mau beli rujak cingur yg pnjualnya seorg ibu2 dari Madura yg montok. Buk, rujak 1, brp? Spoloh rebu.. , kt Bu Salmah.Slsai
            Message 5 of 6 , Jul 17, 2011
            • 0 Attachment
              Seorg Bapak, masuk pasar, mau beli rujak cingur yg pnjualnya seorg ibu2 dari Madura yg montok.
              "Buk, rujak 1, brp?"
              "Spoloh rebu..", kt Bu Salmah.Slsai dibungkus, si Bpk bayar dg uang 20 ribuan. Kt Bu Salmah:
              "Pak.. tangan sy brlepotan cabe, sosoknya ambil disini...", sambil mnunjuk belahan dada atas..Tanpa ragu, si Bpk mrogoh.. krn org Madura memang biasa mnaruh macem2 disna pikirnya..
              "Ngga ada.." kt si Bapak
              Bu Salmah, kasih instruksi: "lbih dalam lagi.., teros.., teros.. ke kanaann.., ke kirii.."
              Si Bpk nyahut:
              "Gak ada..."
              "ya sudah..!" kt bu Salmah
              "Lha.. trus mana kmbalian-ku..??" tanya si Bpk
              Bu Salamah dg enteng brkata:
              "Ongkos goh-rogoh spoloh rebu ta'iyeu..!"
              Si Bapak..???!!

              Didik I. Kuntadi BlackBerry®
            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.