Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Perendit kerkojne falje

Expand Messages
 • ValterLazeri@cs.com
  Perendit kerkojne falje Dyzet shenjtor pagzuan veten. Te dyzet ne gjuhe te huaj` uthirren Saranda nje qytet i bekuar si Hirushja grisur e gjungje dale.... E
  Message 1 of 1 , Aug 3, 2001
                                                 Perendit kerkojne falje
   Dyzet shenjtor pagzuan veten.
   Te dyzet ne gjuhe te huaj` uthirren"Saranda"
   nje qytet i bekuar
                            si Hirushja grisur
                                                         e gjungje dale....
   E bukur nga zoti
                             fukara  po nga Ai.
                                 ...
   Dyzet shenjtor ne Lekures,
   te dyzete skllave tek ty dhe tek une!
                          ...
   Engjejt kujdesen sa munden,
   dhe djalli s`beri pake pune!
                             (mare nga poema "SY BLU")
                                                                      VALTER
   LAZERI
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.