Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

[ruosut] Listatervehdys

Expand Messages
 • Olavi Räihä
  Hei lista! Nimeni on Olavi Räihä, ja kirjoitan ihan ensi kertaa, vaikka olen ollut listalla jo jonkun aikaa. Ensimmäisessä viestissäni kerron tammikuun
  Message 1 of 1 , Apr 1, 1999
  • 0 Attachment
   Listatervehdys Hei lista! Nimeni on Olavi Räihä, ja  kirjoitan ihan ensi kertaa, vaikka olen ollut listalla jo jonkun aikaa. Ensimmäisessä viestissäni kerron tammikuun alussa perustetusta yhdistyksestä, joka on sekä minun, että tähän mennessä jo parinkymmenen muun meikäläisen sydäntä lähellä. Yhdistyksen nimi on Ruotsinsuomalaiset Trubaduurit. Voisin suoltaa yhdistysasiaa metrin pituudelta a-nelosia heti yhdeltä istumalta, mutta hillitsen himoni ja listaan vain tärkeimmät päältä, jotta tiedätte "kenen poikia ja tyttöjä me ollaan".
   • Yhdistyksen tarkoitus on vaalia ja edistää suomenkielistä laulelmaperinnettä Ruotsissa ja koota laulelmien esittäjät ja tekijät täällä saman katon alle.
   • Katon alla on ensisijaisesti kuusi kategoriaa: 1) esiinnyn 2) soitan/säestän 3)sävellän/sovitan 4) sanoitan 5) käännän tekstejä 6) tukijäsen. Yhdistys ei siis toimi vain esiintyjien ja soittajien yhdyslenkkinä, vaan haluaa piiriinsä myös ne, jotka vain esim. kirjoittavat/kääntävät tekstejä, säveltävät jne.
   • Jäsenpalvelun ydin ovat jäsenkirjeet, joissa mm yhteys- ja harrastusalatiedot. Näin voi esim. tekstinikkari soittaa säveltävälle jäsenelle ja tarjota tekstiään säveliin puettavaksi, tai päin vastoin. Yleistä ja laajempaa tietoa jaetaan ainakin neljästi vuodessa ilmestyvässä lehdessä.
   • Yhdistys kurssittaa myös jäseniään laululyriikassa, esiintymistaidossa etc, syksyn kynnyksellä pidetään jo ensimmäinen semmoinen.
   • Ulospäin haluaa yhdistys pitää jatkuvia, kiinteitä yhteyksiä samanhenkisiin porukoihin, niin täällä Ruotsinmaalla kuin Suomessa; haluamme toimia kuin "kulttuuriluotseina" ikään.
   Tässäpä tämä ensimmäinen tervehdykseni. Lopuksi vielä yhdistyksen osoitetiedot, joihin mahd. palautteet voi lähettää; sitä tietysti toivon kovasti itse.
   Sverigefinska Trubadurerna
   c/o Olavi Räihä (minulla on kunnia toimia yhdistyksen ensimmäisenä pj:nä)
   Fältskärs Gård 1
   725 92 Västerås
   puh/fax 021-55674  
   finntrub@...
   Moikka ja munamämmistä pääsiäistä: olli

   eGroup home: http://www.eGroups.com/list/ruosulista
   Free Web-based e-mail groups by www.eGroups.com
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.