Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Help with media:thumbnail

Expand Messages
  • rich.schu
    Can someone help me debug why thumbnails are not showing up in my RSS feeds? I m attempting to include thumbnails into my RSS feed using the media RSS
    Message 1 of 6 , Jan 16, 2009
    View Source
    • 0 Attachment
      Can someone help me debug why thumbnails are not showing up in my RSS
      feeds? I'm attempting to include thumbnails into my RSS feed using
      the media RSS extension but I am unable to get them to display in any
      reader.

      Below is a snippet of output, with the actual data removed. As far as
      I can tell, it's all good. Any help is appreciated!

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/">
      <channel>
      <title>-title-</title>
      <link>-link-</link>
      <description>-desc-</description>
      <language>en-us</language>
      <pubDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</pubDate>
      <lastBuildDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</lastBuildDate>
      <generator>-domain-</generator>
      <item>
      <title>-article_title-</title>
      <link>-article_link-</link>
      <description><![CDATA[]]></description>
      <pubDate>Mon, 12 Jan 2009 09:22:37 UTC</pubDate>
      <author>-author-</author>
      <guid>-link-</guid>
      <media:thumbnail
      url="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif"
      width="276" height="110" />
      </item>
      </channel>
      </rss>
    • Craig Whitmore
      looks ok to me.. what are you trying to view it in? Thanks
      Message 2 of 6 , Jan 16, 2009
      View Source
      • 0 Attachment
        looks ok to me.. what are you trying to view it in?

        Thanks


        On Sat, 2009-01-17 at 01:43 +0000, rich.schu wrote:
        >
        > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
        > <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/">
        > <channel>
        > <title>-title-</title>
        > <link>-link-</link>
        > <description>-desc-</description>
        > <language>en-us</language>
        > <pubDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</pubDate>
        > <lastBuildDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</lastBuildDate>
        > <generator>-domain-</generator>
        > <item>
        > <title>-article_title-</title>
        > <link>-article_link-</link>
        > <description><![CDATA[]]></description>
        > <pubDate>Mon, 12 Jan 2009 09:22:37 UTC</pubDate>
        > <author>-author-</author>
        > <guid>-link-</guid>
        > <media:thumbnail
        > url="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif"
        > width="276" height="110" />
        > </item>
        > </channel>
        > </rss>
      • aimean07
        ... RSS ... any ... far as ... UTC
        Message 3 of 6 , Jan 16, 2009
        View Source
        • 0 Attachment
          --- In rss-media@yahoogroups.com, "rich.schu" <rich.schu@...> wrote:
          >
          > Can someone help me debug why thumbnails are not showing up in my
          RSS
          > feeds? I'm attempting to include thumbnails into my RSS feed using
          > the media RSS extension but I am unable to get them to display in
          any
          > reader.
          >
          > Below is a snippet of output, with the actual data removed. As
          far as
          > I can tell, it's all good. Any help is appreciated!
          >
          > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
          > <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/">
          > <channel>
          > <title>-title-</title>
          > <link>-link-</link>
          > <description>-desc-</description>
          > <language>en-us</language>
          > <pubDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</pubDate>
          > <lastBuildDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38
          UTC</lastBuildDate>
          > <generator>-domain-</generator>
          > <item>
          > <title>-article_title-</title>
          > <link>-article_link-</link>
          > <description><![CDATA[]]></description>
          > <pubDate>Mon, 12 Jan 2009 09:22:37 UTC</pubDate>
          > <author>-author-</author>
          > <guid>-link-</guid>
          > <media:thumbnail
          > url="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif"
          > width="276" height="110" />
          > </item>
          > </channel>
          > </rss>
          >
        • rich.schu
          I ve tried NetNewsWire 3.1.7 and NewsFire 1.5 as standalone readers on OSX. I ve also tried the the built-in RSS reader on Firefox, Flock, Opera, Safari, and
          Message 4 of 6 , Jan 20, 2009
          View Source
          • 0 Attachment
            I've tried NetNewsWire 3.1.7 and NewsFire 1.5 as standalone readers on
            OSX. I've also tried the the built-in RSS reader on Firefox, Flock,
            Opera, Safari, and IE8 Beta 2. I am unable to use any of the online
            readers as I am working on this in a development environment and the
            URL is internal. However, I've used the W3C validator
            (http://validator.w3.org/feed/#validate_by_input) and it does not show
            any errors relevant to the media:thumbnail tag.

            Thanks!

            --- In rss-media@yahoogroups.com, Craig Whitmore <lennon@...> wrote:
            >
            > looks ok to me.. what are you trying to view it in?
            >
            > Thanks
          • Ryan Parman
            What about feedvalidator.org?
            Message 5 of 6 , Jan 20, 2009
            View Source
            • 0 Attachment
              What about feedvalidator.org?


              On Jan 20, 2009, at 10:43 AM, rich.schu wrote:

              I've tried NetNewsWire 3.1.7 and NewsFire 1.5 as standalone readers on
              OSX. I've also tried the the built-in RSS reader on Firefox, Flock,
              Opera, Safari, and IE8 Beta 2. I am unable to use any of the online
              readers as I am working on this in a development environment and the
              URL is internal. However, I've used the W3C validator
              (http://validator. w3.org/feed/ #validate_ by_input) and it does not show
              any errors relevant to the media:thumbnail tag.

              Thanks!

              --- In rss-media@yahoogrou ps.com, Craig Whitmore <lennon@...> wrote:
              >
              > looks ok to me.. what are you trying to view it in?
              > 
              > Thanks


            • reza
              ... RSS ... any ... as
              Message 6 of 6 , Jan 21, 2009
              View Source
              • 0 Attachment
                --- In rss-media@yahoogroups.com, "rich.schu" <rich.schu@...> wrote:
                >
                > Can someone help me debug why thumbnails are not showing up in my
                RSS
                > feeds? I'm attempting to include thumbnails into my RSS feed using
                > the media RSS extension but I am unable to get them to display in
                any
                > reader.
                >
                > Below is a snippet of output, with the actual data removed. As far
                as
                > I can tell, it's all good. Any help is appreciated!
                >
                > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
                > <rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/">
                > <channel>
                > <title>-title-</title>
                > <link>-link-</link>
                > <description>-desc-</description>
                > <language>en-us</language>
                > <pubDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</pubDate>
                > <lastBuildDate>Sat, 17 Jan 2009 01:35:38 UTC</lastBuildDate>
                > <generator>-domain-</generator>
                > <item>
                > <title>-article_title-</title>
                > <link>-article_link-</link>
                > <description><![CDATA[]]></description>
                > <pubDate>Mon, 12 Jan 2009 09:22:37 UTC</pubDate>
                > <author>-author-</author>
                > <guid>-link-</guid>
                > <media:thumbnail
                > url="http://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif"
                > width="276" height="110" />
                > </item>
                > </channel>
                > </rss>
                >
              Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.