Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Poll results for room99

Expand Messages
  • room99@yahoogroups.com
    The following room99 poll is now closed. Here are the final results: POLL QUESTION: Tau gak sih.. pas tgl 7 May th 2005, mas ngodod s pernah bikin puling
    Message 1 of 5 , Jun 1, 2007
    • 0 Attachment
      The following room99 poll is now closed. Here are the
      final results:


      POLL QUESTION: Tau gak sih..
      pas tgl 7 May th 2005, mas ngodod's pernah bikin puling dengan pertanyaan kapan sebaiknya kita reuni:
      dengan pilihan dari th 2005 hingga 2010;
      ternyata 2 tahun kemudian, tepatnya saat ini, Om Hafid
      bertanya yg sama namun lebih spesifik kepada bulan/bukan tahun.

      Mas/mBak..
      Kapan kita reuni..?
      sebaiknya via puling aja yah...

      CHOICES AND RESULTS
      - Juni 07, 0 votes, 0.00%
      - Juli 07, 0 votes, 0.00%
      - Agustus 07, 1 votes, 33.33%
      - September 07, 1 votes, 33.33%
      - Oktober 07, 0 votes, 0.00%
      - November 07, 0 votes, 0.00%
      - Desember 07, 0 votes, 0.00%
      - Tahun 2008, 1 votes, 33.33%
      - Th. 2009, 0 votes, 0.00%
      - -gak perlu reuni-, 0 votes, 0.00%

      INDIVIDUAL VOTES
      - Juni 07
      - Juli 07
      - Agustus 07
      - ara_hanin@...
      - September 07
      - ara_hanin@...
      - Oktober 07
      - November 07
      - Desember 07
      - Tahun 2008
      - Rio.Wardhanu@...
      - Th. 2009
      - -gak perlu reuni-


      For more information about this group, please visit
      http://groups.yahoo.com/group/room99

      For help with Yahoo! Groups, please visit
      http://help.yahoo.com/help/us/groups/
    • Doowey The Cool
      iki piye mekanismeny, tho? yang namany mas room99 ini sapa,tah? pooling satu suara dari aku... MANUTZZZZ...enitaim...eniwer...albider room99@yahoogroups.com
      Message 2 of 5 , Jun 8, 2007
      • 0 Attachment
        iki piye mekanismeny, tho?
        yang namany mas room99 ini sapa,tah?
        pooling satu suara dari aku... MANUTZZZZ...enitaim...eniwer...albider

        room99@yahoogroups.com wrote:

        The following room99 poll is now closed. Here are the
        final results:

        POLL QUESTION: Tau gak sih..
        pas tgl 7 May th 2005, mas ngodod's pernah bikin puling dengan pertanyaan kapan sebaiknya kita reuni:
        dengan pilihan dari th 2005 hingga 2010;
        ternyata 2 tahun kemudian, tepatnya saat ini, Om Hafid
        bertanya yg sama namun lebih spesifik kepada bulan/bukan tahun.

        Mas/mBak..
        Kapan kita reuni..?
        sebaiknya via puling aja yah...

        CHOICES AND RESULTS
        - Juni 07, 0 votes, 0.00%
        - Juli 07, 0 votes, 0.00%
        - Agustus 07, 1 votes, 33.33%
        - September 07, 1 votes, 33.33%
        - Oktober 07, 0 votes, 0.00%
        - November 07, 0 votes, 0.00%
        - Desember 07, 0 votes, 0.00%
        - Tahun 2008, 1 votes, 33.33%
        - Th. 2009, 0 votes, 0.00%
        - -gak perlu reuni-, 0 votes, 0.00%

        INDIVIDUAL VOTES
        - Juni 07
        - Juli 07
        - Agustus 07
        - ara_hanin@yahoo. com
        - September 07
        - ara_hanin@yahoo. com
        - Oktober 07
        - November 07
        - Desember 07
        - Tahun 2008
        - Rio.Wardhanu@ snsgroup. co.id
        - Th. 2009
        - -gak perlu reuni-

        For more information about this group, please visit
        http://groups. yahoo.com/ group/room99

        For help with Yahoo! Groups, please visit
        http://help. yahoo.com/ help/us/groups/



        Need a vacation? Get great deals to amazing places on Yahoo! Travel.

      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.