Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [romani_in_praga] Vaccin cu forta

Expand Messages
 • Adrian Buta Gmail
  E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se
  Message 1 of 11 , Nov 1, 2009
   
   E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
   Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
   Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
    
   ----- Original Message -----
   Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
   Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta

    

   Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:

   http://www.sistersm agazine.ro/ blog/jos_ labele_de_ pe_copiii_ nostri_

   Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!

   Motto: În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.“ Bertrand Russel

       Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradițional al fundației Renașterea, păstorită de Mihaela Geoană - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
      O zi mai târziu se semneaza un contract asemănător și cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. Prețul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. După mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele două companii. Cum romanii nu dau semne că s-ar inghesui să se vaccineze, dozele cumpărate de Nicolaescu riscă să ajungă gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
   Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
   Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de plată au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadența va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .

   Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul Sănătăţii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
   Ce inseamna asta?
   Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
   Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
   Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
   Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
   Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
   Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
   Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
   Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
   In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: „ Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/ anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré , ameteala, cefalee, sincopa.”?

  • g0d_d34d
   O intrebare: - despre ce vorbeam in postul anterior? :D Neatza....
   Message 2 of 11 , Nov 1, 2009
    O intrebare:

    - despre ce vorbeam in postul anterior? :D

    Neatza....
    --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@...> wrote:
    >
    > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
    > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
    > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
    >
    > ----- Original Message -----
    > From: Dragos Hilbert
    > To: romani_in_praga@yahoogroups.com
    > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
    > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
    >
    >
    > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
    >
    > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
    >
    > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
    >
    > Motto: În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.“ Bertrand Russel
    >
    > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradițional al fundației Renașterea, păstorită de Mihaela Geoană - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
    > O zi mai târziu se semneaza un contract asemănător și cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. Prețul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. După mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele două companii. Cum romanii nu dau semne că s-ar inghesui să se vaccineze, dozele cumpărate de Nicolaescu riscă să ajungă gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
    > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
    > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de plată au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadența va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .
    >
    > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul Sănătăţii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
    > Ce inseamna asta?
    > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
    > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
    > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
    > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
    > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
    > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
    > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
    > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
    > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: „ Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee, sincopa.”?
    >
   • Adrian Buta Gmail
    Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in Ro si de a ignora orice chestie pozitiva ... From: g0d_d34d To:
    Message 3 of 11 , Nov 1, 2009
     Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
      
      
     ----- Original Message -----
     From: g0d_d34d
     Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
     Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta

      

     O intrebare:

     - despre ce vorbeam in postul anterior? :D

     Neatza....
     --- In romani_in_praga@ yahoogroups. com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@ ...> wrote:
     >
     > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
     > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
     > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
     >
     > ----- Original Message -----
     > From: Dragos Hilbert
     > To: romani_in_praga@ yahoogroups. com
     > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
     > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
     >
     >
     > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
     >
     > http://www.sistersm agazine.ro/ blog/jos_ labele_de_ pe_copiii_ nostri_
     >
     > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
     >
     > Motto: În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.“ Bertrand Russel
     >
     > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradițional al fundației Renașterea, păstorită de Mihaela Geoană - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
     > O zi mai târziu se semneaza un contract asemănător și cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. Prețul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. După mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele două companii. Cum romanii nu dau semne că s-ar inghesui să se vaccineze, dozele cumpărate de Nicolaescu riscă să ajungă gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
     > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
     > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de plată au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadența va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .
     >
     > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul Sănătăţii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
     > Ce inseamna asta?
     > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
     > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
     > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
     > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
     > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
     > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
     > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
     > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
     > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: „ Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/ anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré , ameteala, cefalee, sincopa.”?
     >

    • g0d_d34d
     Salut, Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior. Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta care participa la
     Message 4 of 11 , Nov 2, 2009
      Salut,

      Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
      Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai multe detalii:

      www.arcaspace.ro

      Apropos vreti sa ii sustineti?
      Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.

      Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara spatiu in acea capsula a timpului).

      In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :

      office@...

      Si acum sa vedem...

      Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."

      Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va cumpara spatiu pe acel USB - Stick

      Stima

      Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
      --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@...> wrote:
      >
      > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
      >
      >
      > ----- Original Message -----
      > From: g0d_d34d
      > To: romani_in_praga@yahoogroups.com
      > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
      > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
      >
      >
      > O intrebare:
      >
      > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
      >
      > Neatza....
      > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
      > >
      > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
      > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
      > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
      > >
      > > ----- Original Message -----
      > > From: Dragos Hilbert
      > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com
      > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
      > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
      > >
      > >
      > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
      > >
      > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
      > >
      > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
      > >
      > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
      > >
      > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
      > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
      > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
      > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .
      > >
      > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
      > > Ce inseamna asta?
      > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
      > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
      > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
      > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
      > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
      > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
      > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
      > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
      > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee, sincopa.â??
      > >
      >
     • Adrian Buta
      Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-) Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta : -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
      Message 5 of 11 , Nov 2, 2009
       Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
       Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
       -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
       -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
       Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a dat bani si cine nu?
       Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
        


        
       2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>
        

       Salut,

       Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
       Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai multe detalii:

       www.arcaspace.ro

       Apropos vreti sa ii sustineti?
       Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.

       Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara spatiu in acea capsula a timpului).

       In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :

       office@...

       Si acum sa vedem...

       Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."

       Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va cumpara spatiu pe acel USB - Stick

       Stima

       Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine

       --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@...> wrote:
       >
       > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
       >
       >
       > ----- Original Message -----
       > From: g0d_d34d
       > To: romani_in_praga@yahoogroups.com
       > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
       > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
       >
       >
       > O intrebare:
       >
       > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
       >
       > Neatza....
       > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
       > >
       > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
       > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
       > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
       > >
       > > ----- Original Message -----
       > > From: Dragos Hilbert
       > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com
       > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
       > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
       > >
       > >
       > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
       > >
       > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
       > >
       > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
       > >
       > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
       > >
       > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
       > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
       > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
       > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .
       > >
       > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
       > > Ce inseamna asta?
       > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
       > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
       > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
       > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
       > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
       > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
       > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
       > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
       > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee, sincopa.â? ?
       > >
       >


      • Cris
       Eu cred ca ideea lui era sa si dems bunele intentii si suportul fata de tara intr-un mod practic si nu doar la nivel declarativ. Instead of cursing the
       Message 6 of 11 , Nov 2, 2009
        Eu cred ca ideea lui era sa si dems bunele intentii si suportul fata de tara intr-un mod practic si nu doar la nivel declarativ.

        "Instead of cursing the darkness you'd better light a candle, as small as it may be"

        --- On Mon, 11/2/09, Adrian Buta <buta.adrian@...> wrote:

        From: Adrian Buta <buta.adrian@...>
        Subject: Re: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
        To: romani_in_praga@yahoogroups.com
        Date: Monday, November 2, 2009, 2:50 PM

         
        Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
        Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
        -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
        -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
        Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a dat bani si cine nu?
        Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
         


         
        2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@yahoo. com>
         
        Salut,

        Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
        Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai multe detalii:

        www.arcaspace. ro

        Apropos vreti sa ii sustineti?
        Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.

        Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara spatiu in acea capsula a timpului).

        In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :

        office@arcaspace. ro

        Si acum sa vedem...

        Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."

        Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va cumpara spatiu pe acel USB - Stick

        Stima

        Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
        --- In romani_in_praga@ yahoogroups. com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@ ...> wrote:
        >
        > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
        >
        >
        > ----- Original Message -----
        > From: g0d_d34d
        > To: romani_in_praga@ yahoogroups. com
        > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
        > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
        >
        >
        > O intrebare:
        >
        > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
        >
        > Neatza....
        > --- In romani_in_praga@ yahoogroups. com, "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
        > >
        > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in conditiile in care vaccinul e f controversat
        > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans 24 mil de euro pt vaccinuri
        > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
        > >
        > > ----- Original Message -----
        > > From: Dragos Hilbert
        > > To: romani_in_praga@ yahoogroups. com
        > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
        > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
        > >
        > >
        > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
        > >
        > > http://www.sistersm agazine.ro/ blog/jos_ labele_de_ pe_copiii_ nostri_
        > >
        > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!? Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
        > >
        > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
        > >
        > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf - 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de euro.
        > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro. Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9 luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
        > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
        > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin cunoscute .
        > >
        > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
        > > Ce inseamna asta?
        > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
        > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati, inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
        > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul asta.
        > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
        > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul contractarii a doar 4 dintre ele.
        > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8 vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte secundare minime.
        > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime, n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar speculau.
        > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri. Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
        > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale: greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/ anafilactoide. Tulburari ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré , ameteala, cefalee, sincopa.â? ?
        > >
        >       • g0d_d34d
        Wrong... Ideea ar fi sa vedem cine se implica intr-adevar... ca de vorbit si de opinii - toti avem. Si ne dam cu parerea in toate cele. Asta ar fi testul ca NE
        Message 7 of 11 , Nov 2, 2009
         Wrong...

         Ideea ar fi sa vedem cine se implica intr-adevar... ca de vorbit si de opinii - toti avem.

         Si ne dam cu parerea in toate cele. Asta ar fi testul ca NE pasa.

         - In opinia mea dovedim ca ne pasa (am ales un exemplu la indemana cel cu ARCA) si ca dorim sa sustinem ceva bun ce se intampla si nu ne lungim doar la discutii interminabile despre "cum ar trebui" sa fie sau "despre cum este" si realiatea o contrazice

         - Sincer NU ma intereseaza cine da sau daca da. E problema fiecaruia. Dar discutiile interminabile fara nici un fel de actiune (si cand spun actiune ma refer la ceva vizibil) mi se pare puerile si fara rost.

         - Stau si ma intreb asa ca Gheorghe Prostul cati dintre voi au sustinut o actiune de acest gen (si iar am ales ARCA pentru ca stau cu ochii pe ei de ceva vreme si exemplul mi-a fost la indemana) nu numai vorbind sau dandu-si cu parerea ci contribuind cu ceva.

         - Asa si cu acea Alexandra Svet: cu manifestul "Aceasta nu e Romania noastra" - fata e idealista, am vazut-o la televizor invitata in emisiuni. Ea incercat sa traga un semnal de alarma si, peste tot pe unde a fost invitata, s-a incercat politizarea acestui mesaj. Cati au facut intr-adevar ceva in afara de a trimite un mesaj pe acolo gen : "daaaaaaa... Te sustineeeeem... Uite de aici din fata monitorului."


         Si voi chiar credeti ca in tara totul e pe roze? Ma scuzati atunci inseamna ca eu sunt dobitocul de pe acest site si vreau sa conving lumea ca in Romania nu e paradis ci iad. Mi s-au dat tot felul de exemple particulare despre X si Y dar vad ca nimeni nu pricepe ca nu particularul da miscarea unui sistem si regula generala. Si da Adi, generalizez pentru ca aceste cazuri particulare au relevanta mica intr-un sistem.


         Acestea fiind spuse inchei aici ca nu vreau sa devin un Romancier.

         Sa auzim de bine...

         Si sa auzim si de actiune

         Stima
         --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, Adrian Buta <buta.adrian@...> wrote:
         >
         > Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
         > Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
         > -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
         > -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
         > Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a
         > dat bani si cine nu?
         > Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
         >
         >
         >
         >
         > 2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>
         >
         > >
         > >
         > > Salut,
         > >
         > > Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
         > > Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta
         > > care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai
         > > multe detalii:
         > >
         > > www.arcaspace.ro
         > >
         > > Apropos vreti sa ii sustineti?
         > > Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un
         > > suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.
         > >
         > > Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara
         > > spatiu in acea capsula a timpului).
         > >
         > > In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :
         > >
         > > office@... <office%40arcaspace.ro>
         > >
         > > Si acum sa vedem...
         > >
         > > Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."
         > >
         > > Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va
         > > cumpara spatiu pe acel USB - Stick
         > >
         > > Stima
         > >
         > > Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
         > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>,
         > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
         > > >
         > > > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in
         > > Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
         > > >
         > > >
         > > > ----- Original Message -----
         > > > From: g0d_d34d
         > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>
         > > > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
         > > > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
         > > >
         > > >
         > > > O intrebare:
         > > >
         > > > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
         > > >
         > > > Neatza....
         > > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>,
         > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
         > > > >
         > > > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in
         > > conditiile in care vaccinul e f controversat
         > > > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans
         > > 24 mil de euro pt vaccinuri
         > > > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
         > > > >
         > > > > ----- Original Message -----
         > > > > From: Dragos Hilbert
         > > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>
         > > > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
         > > > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
         > > > >
         > > > >
         > > > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
         > > > >
         > > > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
         > > > >
         > > > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!?
         > > Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
         > > > >
         > > > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele
         > > congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor
         > > deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de
         > > negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de
         > > a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
         > > > >
         > > > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii
         > > semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul
         > > tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf -
         > > 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de
         > > euro.
         > > > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma
         > > Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a
         > > 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro.
         > > Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9
         > > luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa
         > > 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii
         > > nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de
         > > Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
         > > > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
         > > > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate
         > > ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza
         > > in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate
         > > de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din
         > > buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a
         > > fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin
         > > cunoscute .
         > > > >
         > > > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel
         > > secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13
         > > ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
         > > > > Ce inseamna asta?
         > > > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate
         > > dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de
         > > populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
         > > > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati,
         > > inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta
         > > ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca
         > > puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense
         > > pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
         > > > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul
         > > asta.
         > > > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul
         > > in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu
         > > statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
         > > > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul
         > > Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul
         > > contractarii a doar 4 dintre ele.
         > > > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor
         > > conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8
         > > vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt
         > > vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte
         > > secundare minime.
         > > > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime,
         > > n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar
         > > speculau.
         > > > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele
         > > 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici
         > > prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri.
         > > Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii
         > > pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
         > > > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa
         > > va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor
         > > suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi
         > > tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti
         > > HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece
         > > reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca
         > > frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari
         > > hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale:
         > > greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de
         > > hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari
         > > ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee,
         > > sincopa.â? ?
         > > > >
         > > >
         > >
         > >
         > >
         >
        • Priceputu Cristian
         Ba a mea e mai mare ! [?] 2009/11/2 g0d_d34d ... Ba a mea e mai mare ! 2009/11/2 g0d_d34d   Wrong... Ideea
         Message 8 of 11 , Nov 2, 2009
          "Ba a mea e mai mare !"

          2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>
           

          Wrong...

          Ideea ar fi sa vedem cine se implica intr-adevar... ca de vorbit si de opinii - toti avem.

          Si ne dam cu parerea in toate cele. Asta ar fi testul ca NE pasa.

          - In opinia mea dovedim ca ne pasa (am ales un exemplu la indemana cel cu ARCA) si ca dorim sa sustinem ceva bun ce se intampla si nu ne lungim doar la discutii interminabile despre "cum ar trebui" sa fie sau "despre cum este" si realiatea o contrazice

          - Sincer NU ma intereseaza cine da sau daca da. E problema fiecaruia. Dar discutiile interminabile fara nici un fel de actiune (si cand spun actiune ma refer la ceva vizibil) mi se pare puerile si fara rost.

          - Stau si ma intreb asa ca Gheorghe Prostul cati dintre voi au sustinut o actiune de acest gen (si iar am ales ARCA pentru ca stau cu ochii pe ei de ceva vreme si exemplul mi-a fost la indemana) nu numai vorbind sau dandu-si cu parerea ci contribuind cu ceva.

          - Asa si cu acea Alexandra Svet: cu manifestul "Aceasta nu e Romania noastra" - fata e idealista, am vazut-o la televizor invitata in emisiuni. Ea incercat sa traga un semnal de alarma si, peste tot pe unde a fost invitata, s-a incercat politizarea acestui mesaj. Cati au facut intr-adevar ceva in afara de a trimite un mesaj pe acolo gen : "daaaaaaa... Te sustineeeeem... Uite de aici din fata monitorului."

          Si voi chiar credeti ca in tara totul e pe roze? Ma scuzati atunci inseamna ca eu sunt dobitocul de pe acest site si vreau sa conving lumea ca in Romania nu e paradis ci iad. Mi s-au dat tot felul de exemple particulare despre X si Y dar vad ca nimeni nu pricepe ca nu particularul da miscarea unui sistem si regula generala. Si da Adi, generalizez pentru ca aceste cazuri particulare au relevanta mica intr-un sistem.

          Acestea fiind spuse inchei aici ca nu vreau sa devin un Romancier.

          Sa auzim de bine...

          Si sa auzim si de actiune

          Stima


          --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, Adrian Buta <buta.adrian@...> wrote:
          >
          > Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
          > Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
          > -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
          > -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
          > Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a
          > dat bani si cine nu?
          > Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
          >
          >
          >
          >
          > 2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>

          >
          > >
          > >
          > > Salut,
          > >
          > > Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
          > > Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta
          > > care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai
          > > multe detalii:
          > >
          > > www.arcaspace.ro
          > >
          > > Apropos vreti sa ii sustineti?
          > > Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un
          > > suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.
          > >
          > > Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara
          > > spatiu in acea capsula a timpului).
          > >
          > > In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :
          > >
          > > office@... <office%40arcaspace.ro>

          > >
          > > Si acum sa vedem...
          > >
          > > Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."
          > >
          > > Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va
          > > cumpara spatiu pe acel USB - Stick
          > >
          > > Stima
          > >
          > > Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
          > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>,

          > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
          > > >
          > > > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in
          > > Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
          > > >
          > > >
          > > > ----- Original Message -----
          > > > From: g0d_d34d
          > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>
          > > > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
          > > > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
          > > >
          > > >
          > > > O intrebare:
          > > >
          > > > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
          > > >
          > > > Neatza....
          > > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>,

          > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
          > > > >
          > > > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in
          > > conditiile in care vaccinul e f controversat
          > > > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans
          > > 24 mil de euro pt vaccinuri
          > > > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
          > > > >
          > > > > ----- Original Message -----
          > > > > From: Dragos Hilbert
          > > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>
          > > > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
          > > > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
          > > > >
          > > > >
          > > > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
          > > > >
          > > > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
          > > > >
          > > > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!?
          > > Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
          > > > >
          > > > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele
          > > congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor
          > > deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de
          > > negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de
          > > a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
          > > > >
          > > > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii
          > > semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul
          > > tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf -
          > > 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de
          > > euro.
          > > > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma
          > > Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a
          > > 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro.
          > > Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9
          > > luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa
          > > 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii
          > > nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de
          > > Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
          > > > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
          > > > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate
          > > ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza
          > > in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate
          > > de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din
          > > buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a
          > > fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin
          > > cunoscute .
          > > > >
          > > > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel
          > > secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13
          > > ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
          > > > > Ce inseamna asta?
          > > > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate
          > > dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de
          > > populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
          > > > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati,
          > > inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta
          > > ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca
          > > puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense
          > > pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
          > > > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul
          > > asta.
          > > > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul
          > > in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu
          > > statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
          > > > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul
          > > Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul
          > > contractarii a doar 4 dintre ele.
          > > > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor
          > > conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8
          > > vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt
          > > vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte
          > > secundare minime.
          > > > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime,
          > > n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar
          > > speculau.
          > > > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele
          > > 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici
          > > prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri.
          > > Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii
          > > pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
          > > > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa
          > > va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor
          > > suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi
          > > tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti
          > > HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece
          > > reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca
          > > frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari
          > > hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale:
          > > greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de
          > > hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari
          > > ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee,
          > > sincopa.â? ?
          > > > >
          > > >
          > >
          > >
          > >
          >


         • g0d_d34d
          La pariu ca nu? :))))))))))
          Message 9 of 11 , Nov 2, 2009
           La pariu ca nu? :))))))))))


           --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, Priceputu Cristian <priceputu.cristian@...> wrote:
           >
           > "Ba a mea e mai mare !" [?]
           >
           > 2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>
           >
           > >
           > >
           > > Wrong...
           > >
           > > Ideea ar fi sa vedem cine se implica intr-adevar... ca de vorbit si de
           > > opinii - toti avem.
           > >
           > > Si ne dam cu parerea in toate cele. Asta ar fi testul ca NE pasa.
           > >
           > > - In opinia mea dovedim ca ne pasa (am ales un exemplu la indemana cel cu
           > > ARCA) si ca dorim sa sustinem ceva bun ce se intampla si nu ne lungim doar
           > > la discutii interminabile despre "cum ar trebui" sa fie sau "despre cum
           > > este" si realiatea o contrazice
           > >
           > > - Sincer NU ma intereseaza cine da sau daca da. E problema fiecaruia. Dar
           > > discutiile interminabile fara nici un fel de actiune (si cand spun actiune
           > > ma refer la ceva vizibil) mi se pare puerile si fara rost.
           > >
           > > - Stau si ma intreb asa ca Gheorghe Prostul cati dintre voi au sustinut o
           > > actiune de acest gen (si iar am ales ARCA pentru ca stau cu ochii pe ei de
           > > ceva vreme si exemplul mi-a fost la indemana) nu numai vorbind sau dandu-si
           > > cu parerea ci contribuind cu ceva.
           > >
           > > - Asa si cu acea Alexandra Svet: cu manifestul "Aceasta nu e Romania
           > > noastra" - fata e idealista, am vazut-o la televizor invitata in emisiuni.
           > > Ea incercat sa traga un semnal de alarma si, peste tot pe unde a fost
           > > invitata, s-a incercat politizarea acestui mesaj. Cati au facut intr-adevar
           > > ceva in afara de a trimite un mesaj pe acolo gen : "daaaaaaa... Te
           > > sustineeeeem... Uite de aici din fata monitorului."
           > >
           > > Si voi chiar credeti ca in tara totul e pe roze? Ma scuzati atunci inseamna
           > > ca eu sunt dobitocul de pe acest site si vreau sa conving lumea ca in
           > > Romania nu e paradis ci iad. Mi s-au dat tot felul de exemple particulare
           > > despre X si Y dar vad ca nimeni nu pricepe ca nu particularul da miscarea
           > > unui sistem si regula generala. Si da Adi, generalizez pentru ca aceste
           > > cazuri particulare au relevanta mica intr-un sistem.
           > >
           > > Acestea fiind spuse inchei aici ca nu vreau sa devin un Romancier.
           > >
           > > Sa auzim de bine...
           > >
           > > Si sa auzim si de actiune
           > >
           > > Stima
           > >
           > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>,
           > > Adrian Buta <buta.adrian@> wrote:
           > > >
           > > > Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
           > > > Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
           > > > -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
           > > > -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
           > > > Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a
           > > > dat bani si cine nu?
           > > > Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
           > > >
           > > >
           > > >
           > > >
           > > > 2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@>
           > >
           > > >
           > > > >
           > > > >
           > > > > Salut,
           > > > >
           > > > > Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
           > > > > Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta
           > > > > care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru
           > > mai
           > > > > multe detalii:
           > > > >
           > > > > www.arcaspace.ro
           > > > >
           > > > > Apropos vreti sa ii sustineti?
           > > > > Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un
           > > > > suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.
           > > > >
           > > > > Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau
           > > cumpara
           > > > > spatiu in acea capsula a timpului).
           > > > >
           > > > > In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la
           > > :
           > > > >
           > > > > office@ <office%40arcaspace.ro>
           > >
           > > > >
           > > > > Si acum sa vedem...
           > > > >
           > > > > Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."
           > > > >
           > > > > Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau
           > > va
           > > > > cumpara spatiu pe acel USB - Stick
           > > > >
           > > > > Stima
           > > > >
           > > > > Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
           > > > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com><romani_in_praga%
           > > 40yahoogroups.com>,
           > >
           > > > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
           > > > > >
           > > > > > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o
           > > vad in
           > > > > Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
           > > > > >
           > > > > >
           > > > > > ----- Original Message -----
           > > > > > From: g0d_d34d
           > > > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com><romani_in_praga%
           > > 40yahoogroups.com>
           > > > > > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
           > > > > > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
           > > > > >
           > > > > >
           > > > > > O intrebare:
           > > > > >
           > > > > > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
           > > > > >
           > > > > > Neatza....
           > > > > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>
           > > <romani_in_praga%40yahoogroups.com>,
           > >
           > > > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
           > > > > > >
           > > > > > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in
           > > > > conditiile in care vaccinul e f controversat
           > > > > > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in
           > > avans
           > > > > 24 mil de euro pt vaccinuri
           > > > > > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
           > > > > > >
           > > > > > > ----- Original Message -----
           > > > > > > From: Dragos Hilbert
           > > > > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>
           > > <romani_in_praga%40yahoogroups.com>
           > > > > > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
           > > > > > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
           > > > > > >
           > > > > > >
           > > > > > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
           > > > > > >
           > > > > > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
           > > > > > >
           > > > > > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!?
           > > > > Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
           > > > > > >
           > > > > > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele
           > > > > congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când
           > > vor
           > > > > deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de
           > > > > negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva
           > > practicii de
           > > > > a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
           > > > > > >
           > > > > > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii
           > > > > semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK-
           > > sponsorul
           > > > > tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf
           > > -
           > > > > 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276
           > > de
           > > > > euro.
           > > > > > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma
           > > > > Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea
           > > a
           > > > > 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro.
           > > > > Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine
           > > de 9
           > > > > luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele
           > > circa
           > > > > 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum
           > > romanii
           > > > > nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de
           > > > > Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai
           > > 2010.
           > > > > > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
           > > > > > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu
           > > toate
           > > > > ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei
           > > refuza
           > > > > in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare -
           > > sponsorizate
           > > > > de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din
           > > > > buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin
           > > care a
           > > > > fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe
           > > deplin
           > > > > cunoscute .
           > > > > > >
           > > > > > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel
           > > > > secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele
           > > de 13
           > > > > ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
           > > > > > > Ce inseamna asta?
           > > > > > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate
           > > > > dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv
           > > de
           > > > > populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
           > > > > > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati,
           > > > > inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase.
           > > Asta
           > > > > ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca
           > > > > puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor
           > > imense
           > > > > pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
           > > > > > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din
           > > puzzle-ul
           > > > > asta.
           > > > > > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in
           > > momentul
           > > > > in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala
           > > efectiva, nu
           > > > > statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
           > > > > > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul
           > > > > Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul
           > > > > contractarii a doar 4 dintre ele.
           > > > > > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor
           > > > > conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel
           > > putin 8
           > > > > vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt
           > > > > vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata
           > > efecte
           > > > > secundare minime.
           > > > > > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari
           > > minime,
           > > > > n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar
           > > > > speculau.
           > > > > > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea
           > > cele
           > > > > 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici
           > > > > prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri.
           > > > > Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii
           > > > > pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
           > > > > > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea
           > > sa
           > > > > va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor
           > > > > suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va
           > > fi
           > > > > tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin
           > > anti
           > > > > HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece
           > > > > reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca
           > > > > frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari
           > > > > hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale:
           > > > > greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de
           > > > > hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide.
           > > Tulburari
           > > > > ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee,
           > > > > sincopa.â? ?
           > > > > > >
           > > > > >
           > > > >
           > > > >
           > > > >
           > > >
           > >
           > >
           > >
           >
          • Adrian Buta
           ok,am inteles pct tau e vedere,sunt de acord cu ce ai scris mai jos As vrea doar sa adaug ca eu personal nu sustin nici ca totul e pe roze e in Ro dar nici ca
           Message 10 of 11 , Nov 2, 2009
            ok,am inteles pct tau e vedere,sunt de acord cu ce ai scris mai jos
            As vrea doar sa adaug ca eu personal nu sustin nici ca totul e pe roze e in Ro dar nici ca totul e de r...t
            Ma situez undeva la mijloc de aceea ajung in dispute de idei cu extremele de ambele parti :-)


             
            2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>
             

            Wrong...

            Ideea ar fi sa vedem cine se implica intr-adevar... ca de vorbit si de opinii - toti avem.

            Si ne dam cu parerea in toate cele. Asta ar fi testul ca NE pasa.

            - In opinia mea dovedim ca ne pasa (am ales un exemplu la indemana cel cu ARCA) si ca dorim sa sustinem ceva bun ce se intampla si nu ne lungim doar la discutii interminabile despre "cum ar trebui" sa fie sau "despre cum este" si realiatea o contrazice

            - Sincer NU ma intereseaza cine da sau daca da. E problema fiecaruia. Dar discutiile interminabile fara nici un fel de actiune (si cand spun actiune ma refer la ceva vizibil) mi se pare puerile si fara rost.

            - Stau si ma intreb asa ca Gheorghe Prostul cati dintre voi au sustinut o actiune de acest gen (si iar am ales ARCA pentru ca stau cu ochii pe ei de ceva vreme si exemplul mi-a fost la indemana) nu numai vorbind sau dandu-si cu parerea ci contribuind cu ceva.

            - Asa si cu acea Alexandra Svet: cu manifestul "Aceasta nu e Romania noastra" - fata e idealista, am vazut-o la televizor invitata in emisiuni. Ea incercat sa traga un semnal de alarma si, peste tot pe unde a fost invitata, s-a incercat politizarea acestui mesaj. Cati au facut intr-adevar ceva in afara de a trimite un mesaj pe acolo gen : "daaaaaaa... Te sustineeeeem... Uite de aici din fata monitorului."

            Si voi chiar credeti ca in tara totul e pe roze? Ma scuzati atunci inseamna ca eu sunt dobitocul de pe acest site si vreau sa conving lumea ca in Romania nu e paradis ci iad. Mi s-au dat tot felul de exemple particulare despre X si Y dar vad ca nimeni nu pricepe ca nu particularul da miscarea unui sistem si regula generala. Si da Adi, generalizez pentru ca aceste cazuri particulare au relevanta mica intr-un sistem.

            Acestea fiind spuse inchei aici ca nu vreau sa devin un Romancier.

            Sa auzim de bine...

            Si sa auzim si de actiune

            Stima


            --- In romani_in_praga@yahoogroups.com, Adrian Buta <buta.adrian@...> wrote:
            >
            > Pai si eu ti-am raspuins despre ce am vorbit :-)
            > Referitor la proiectul ARCA space -inteleg ca in opinia ta :
            > -daca dai bani acolo -dovedesti ca esti bun roman
            > -daca nu dai bani -nu esti bun roman -pt ca la "razboi" dai inapoi?
            > Inteleg ca o sa faci acum o verificare pe site sa vezi cine de pe forum a
            > dat bani si cine nu?
            > Mi se pare ciudate afirmatiile tale dc le-am inteles corect .
            >
            >
            >
            >
            > 2009/11/2 g0d_d34d <mister4fx@...>

            >
            > >
            > >
            > > Salut,
            > >
            > > Eu am intrebat doar despre ce am vorbit in postul anterior.
            > > Si ca fapt divers: Inginerii de la ARCA sunt pe mare sa lanseze racheta
            > > care participa la Google X Prize (daca nu or fi lansat-o deja). Pentru mai
            > > multe detalii:
            > >
            > > www.arcaspace.ro
            > >
            > > Apropos vreti sa ii sustineti?
            > > Pentru 5 euro puteti trimite o poza sau ganduri care vor fi puse pe un
            > > suport magnetic (cel mai probabil USB) si va fi trimis pe luna.
            > >
            > > Acum sunt taaaare curios cati dintre cei de pe site vor dona (sau cumpara
            > > spatiu in acea capsula a timpului).
            > >
            > > In cazul in care doriti sa fiti mult mai generosi ii puteti contacta la :
            > >
            > > office@... <office%40arcaspace.ro>

            > >
            > > Si acum sa vedem...
            > >
            > > Ca stiu eu vorba aceea : "La placinte inainte, la razboi inapoi."
            > >
            > > Asta poate face cinste Romaniei. Sunt curios cine va face o donatie sau va
            > > cumpara spatiu pe acel USB - Stick
            > >
            > > Stima
            > >
            > > Si sa auzim numai de mine.... scuze din nou : de bine
            > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>,

            > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
            > > >
            > > > Despre tendinta unora de a amplifica orice chestie negativa care o vad in
            > > Ro si de a ignora orice chestie pozitiva
            > > >
            > > >
            > > > ----- Original Message -----
            > > > From: g0d_d34d
            > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com <romani_in_praga%40yahoogroups.com>
            > > > Sent: Monday, November 02, 2009 8:20 AM
            > > > Subject: [romani_in_praga] Re: Vaccin cu forta
            > > >
            > > >
            > > > O intrebare:
            > > >
            > > > - despre ce vorbeam in postul anterior? :D
            > > >
            > > > Neatza....
            > > > --- In romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>,

            > > "Adrian Buta Gmail" <buta.adrian@> wrote:
            > > > >
            > > > > E strigator la cer sa fii obligat sa iti vaccinezi copilul in
            > > conditiile in care vaccinul e f controversat
            > > > > Si e bataie de joc la adresa contribuabilului sa se plateasca in avans
            > > 24 mil de euro pt vaccinuri
            > > > > Nu degeaba a fost Albright in Ro sa il promoveze!
            > > > >
            > > > > ----- Original Message -----
            > > > > From: Dragos Hilbert
            > > > > To: romani_in_praga@yahoogroups.com<romani_in_praga%40yahoogroups.com>
            > > > > Sent: Sunday, November 01, 2009 2:29 AM
            > > > > Subject: [romani_in_praga] Vaccin cu forta
            > > > >
            > > > >
            > > > > Ma miram eu sa moara ei de grija noastra:
            > > > >
            > > > > http://www.sistersmagazine.ro/blog/jos_labele_de_pe_copiii_nostri_
            > > > >
            > > > > Credeati ca le-ati auzit pe toate in materie de inconstienta ?!?
            > > Ascultati un pic asta si mai vorbim dupa!
            > > > >
            > > > > Motto: ÃZn mod gradat, prin reproducere selectivÄf, diferenÅ£ele
            > > congenitale dintre conducÄftori ÅYi conduÅYi vor creÅYte pânÄf când vor
            > > deveni specii aproape diferite. O revoltÄf a plebei ar deveni la fel de
            > > negânditÄf ca ÅYi o insurecÅ£ie organizatÄf a oilor împotriva practicii de
            > > a mânca carne de oaie.â?o Bertrand Russel
            > > > >
            > > > > Pe 11 noiembrie 2008 Eugen Nicolaescu, fostul ministru al sanatatii
            > > semneaza un contract prin care achizitioneaza de la compania GSK- sponsorul
            > > tradiÈ>ional al fundaÈ>iei RenaÈTterea, pÄfstoritÄf de Mihaela GeoanÄf -
            > > 164.967 doze de vaccin impotriva virusului HPV in valoare de 12.084.276 de
            > > euro.
            > > > > O zi mai târziu se semneaza un contract asemÄfnÄftor ÈTi cu firma
            > > Merck Sharp & Dohme sustinuta de Madeleine Albright - pentru furnizarea a
            > > 165.033 doze de vaccin Silgard. PreÈ>ul contractului: 12.771.903 euro.
            > > Perioada de valabilitate a vaccinurilor este de 18 luni. DupÄf mai bine de 9
            > > luni de la semnarea contractelor, s-au utilizat 2600 de doze din cele circa
            > > 110.000 livrate drept prima transa de catre cele douÄf companii. Cum romanii
            > > nu dau semne cÄf s-ar inghesui sÄf se vaccineze, dozele cumpÄfrate de
            > > Nicolaescu riscÄf sÄf ajungÄf gunoi peste alte 9 luni adica in mai 2010.
            > > > > Gunoi toxic in valoare de aproape 25 000 000 de euro.
            > > > > Contractele sunt imposibil de reziliat de catre statul roman. Cu toate
            > > ca termenele de platÄf au fost decalate pentru ca cetatenii Romaniei refuza
            > > in masa vaccinul in ciuda campaniilor agresive de promovare - sponsorizate
            > > de companiile GSK si Merck Sharp & Dohme - scadenÈ>a va scoate din
            > > buzunarele noastre aproximativ 24,8 milioane de euro pentru un vaccin care a
            > > fost aprobat in 2006, si ale carui efecte secundare nu sunt inca pe deplin
            > > cunoscute .
            > > > >
            > > > > Un an mai tarziu - adica saptamana asta - Adrian Streinu-Cercel
            > > secretar de stat în Ministerul SÄfnÄftÄfÅ£ii anunta ca toate elevele de 13
            > > ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor.
            > > > > Ce inseamna asta?
            > > > > Ca fetitelor de clasa a 4-a din toata tara le vor fi administrate
            > > dozele nefolosite dintr-un vaccin insuficient testat si refuzat masiv de
            > > populatie, chiar daca parintii lor nu isi vor da formal acordul.
            > > > > Definitia vaccinului este: preparat biologic din virusi atenuati,
            > > inoculat in organism in scop preventiv, impotriva bolilor infectioase. Asta
            > > ce inseamna? Ca le vor inocula fetitelor virusul atenuat ca sa nu faca
            > > puscarie pentru ca au aruncat banii pe geam de dragul comisioanelor imense
            > > pe care le-au primit in urma acordarii preferentiale a contractelor?
            > > > > Nu afirm. Intreb! Pentru ca prea se aseaza firesc piesele din puzzle-ul
            > > asta.
            > > > > Eficacitatea demonstrata a vaccinului dureaza 5 ani. Adica in momentul
            > > in care fetitele vor implini 18 ani si vor avea o viata sexuala efectiva, nu
            > > statistica - efectul vaccinului va deveni nul.
            > > > > Alta informatie care s-ar putea sa va intereseze este ca Virusul
            > > Papiloma Uman are aproximativ 100 de tulpini.Vaccinul elimina riscul
            > > contractarii a doar 4 dintre ele.
            > > > > Nu sunt medic, nici mama, si in niciun caz nu sunt adepta teoriilor
            > > conspirationale. Stiu ca pana la 10 ani copiii din Romania fac cel putin 8
            > > vaccine fara avizul parintilor, dar sunt vaccine testate in ani. Sunt
            > > vaccine a caror eficacitate a fost dovedita pe deplin, avand totodata efecte
            > > secundare minime.
            > > > > Toate informatiile de mai sus pot fi gasite in urma documentari minime,
            > > n-am facut decat sa le pun cap la cap ferindu-ma de sursele care doar
            > > speculau.
            > > > > Sincera sa fiu prefer de un milion de ori sa platim de-a-n pulea cele
            > > 24 de milioane de euro ca sa acoperim gafa lui Nicolaescu. N-ar fi nici
            > > prima si nici ultima teapa pe care ne-o luam de la guvernantii nostri.
            > > Prefer sa facem asta decat sa le dam voie sa faca experimente pe copiii
            > > pentru a-si justifica golul din buget, tampenia si neputinta.
            > > > > In finalul mai mult sau mai putin apoteotic al acestui post as vrea sa
            > > va intreb ceva: In cazul in care, in cativa ani, fetitele vaccinate vor
            > > suferi de diverse afectiuni, sterilitate, sau mai stiu eu ce, cine va fi
            > > tras la raspundere si cum daca pana si firmele producatoare de vaccin anti
            > > HPV si-au declinat responsabilitatea adaugand pe prospect: â?z Deoarece
            > > reactiile adverse au fost raportate în mod spontan, nu este posibil ca
            > > frecventa acestora sa fie estimata într-un mod sigur. Tulburari
            > > hematologice si limfatice: limfadenopatie Tulburari gastro-intestinale:
            > > greata, varsaturi. Tulburari ale sistemului imunitar: reactii de
            > > hipersensibilitate inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Tulburari
            > > ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameteala, cefalee,
            > > sincopa.â? ?
            > > > >
            > > >
            > >
            > >
            > >
            >


           Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.