Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Confirmare petrecere de martisor in 5 martie 2011

Expand Messages
 • Adrian Buta
  Buna Maine e ultima zi in care se mai poate face rezervarea pt sarbatorirea martisorului de la restaurantul Kozlovna (http://www.kozlovna.eu/) de sambata asta
  Message 1 of 1 , Mar 2, 2011

   Buna

   Maine e ultima zi in care se mai poate face rezervarea pt sarbatorirea martisorului de la restaurantul Kozlovna (http://www.kozlovna.eu/) de sambata asta de la 12:30.

   Invitatia e adresata si celor care nu sunt membri in asociatie,cei care sunt interesati sunt rugati sa confirme participarea la adresa info@... 

   O zi buna

   Adrian Buta   ---------- Forwarded message ----------
   From: Camelia Isaic <cisaic@...>
   Date: 2011/2/22
   Subject: Adunare generala si petrecere de martisor in 5 martie 2011
   To: Asociatia Romanilor <info@...>


   Stimati membri,

   Dorim sa va anuntam pe aceasta cale ca Adunarea generala a membrilor Asociatiei a fost reprogramata pentru data de sambata 5 martie, orele 10:00 la sediul Ambasadei Romaniei cu aceeasi agenda (detalii disponibile mai jos).

   In acelasi timp, dorim sa va anuntam ca dupa ce vom tine adunarea generala a membrilor Asociatiei Romanilor in data de 5 martie , cei care doresc sa sarbatoreasca martisorul sint invitati sa ni se alature la restaurantul Kozlovna, Lidická 20 - Smichov Praga 5, langa statia de tramvai Zborovska (www. kozlovna.eu), incepand cu orele 12:30.

   Doamnele si copiii vor primi martisoare. Nu se ofera meniu standard, fiecare va comanda ce doreste din meniul restaurantului. Cine vrea sa vina doar la o cafea sau un pahar de bere este binevenit. IMPORTANT: Fiecare isi plateste consumatia!!!

   Intrucat avem un numar limitat de locuri rezervate, cei interesati sint rugati sa isi confirme la info@... pana in 3 martie participarea.

   Va asteptam!
   Comitetul director
   Asociatia Romanilor din Republica Ceha
   www.romaniincehia.com
   __________________________________________
   Convocarea adunarii generale in 5 martie 2011

   Conducerea Asociatiei Romanilor din Republica Ceha va invita la Adunarea generala a membrilor care va avea loc sambata, 5 martie 2011 incepand cu orele 10.00 la sediul Ambasadei Romaniei Praga (Adresa Praha 1, str. Nerudova 5). Cei interesati de a deveni membri o pot face la fata locului, inainte de inceperea lucrarilor Adunarii generale.

   Intalnirea din 5 martie are urmatoarea agenda:
   1. Raport de activitate pe anul 2010
   2. Raport situatie membri (evidenta si cotizatii)
   3. Colectarea cotizatiei de membru pentru 2011 (400 CZK/ anual), eventual a cotizatiilor restante pentru anul 2010 (dupa caz)
   4. Alegeri comitetul director
   5. Proiecte planificate pentru anul 2011
   6. Alte subiecte

   Participarea la votul privind punctul 4 este conditionat de dovedirea statutului de membru (adeziune datata cel tarziu in 5 martie 2011) si achitarea cotizatiei la zi (se poate face anterior prin virament bancar sau pe loc). Persoanele care din motive obiective nu pot fi prezente la vot in ziua alegerilor, dar care doresc sa isi exprime optiunea, pot vota prin reprezentant cu imputernicire scrisa. Raman insa valabile si primele doua conditii enuntate mai sus.

   Informatii privind alegerile in comitetul director:
   Comitetul director actual a fost ales in urma alegerilor din cadrul adunarii generale din 25 martie 2009, cu un mandat de 2 ani. Detalii despre componenta actuala a comitetului director sunt disponibile in Raportul de activitate pentru anul 2010, disponibil in sectiunea publicatii.
   Conform statutului, Comitetul director este compus din 3-7 persoane si  decide, în perioada dintre două Adunări generale, asupra tuturor chestiunilor, ce nu sunt specificate în mod expres în statut a fi de competenţa altui organ al Asociaţiei.  Comitetul alege din rândurile sale pe preşedintele şi vicepreşedintele Asociaţiei.
   Toti membrii Asociatiei cu plata cotizatiei la zi au dreptul sa propuna candidati/ sau sa se autopropuna pentru functia de membru al comitetului director.
   Candidaturile trebuie facute completand formularul standard si trimise PANA IN DATA DE 3 MARTIE 2011 INCLUSIV la adresa de email a asociatiei info@.... Formularul poate fi obtinut de la secretariatul Asociatei.

   Va rugam sa confirmati participarea Dvs. la adresa info@...

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.