Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

574

Call for applications study seminar in Israel and Palestine 22-29 N

http://cfccs.org/call-for-applications-study-seminar-in-israel-and-palestine-22-29-november-2015
Resource Hub - Prishtina
Sep 9, 2015
#574
 
573

Ftese per trajnimin CV, Leter Motivuese dhe Interviste

Pershendetje kolege, Ju lutem gjeni te bashkangjitur ftesen per trajnimin Cv, Leter Motivuese dhe Interviste i cili eshte e parapare te mbahet me datat 11-12
Resource Hub - Prishtina
Jul 26, 2015
#573
This message has attachments
 • DOC
  13 KB
  Ftese per trajnimin Cv, Lete Motivuese dhe Interviste.docx
572

Thirrje per trajnimin Puna ne Zyre

                    Te nderuar kolege ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen dhe Aplikacionin per Trajnimin Puna ne Zyre i
Resource Hub - Prishtina
Jul 9, 2015
#572
This message has attachments
 • DOC
  12 KB
  Ftese per trajnimin Puna ne Zyre.docx
 • DOC
  86 KB
  Aplikacioni per Trajnimin Puna ne Zyre.doc
571

Njoftim

Përshëndetje, Ju njoftojmë se organizata TOKA, sëbashku me Dokufest dhe Cinelive (UK), organizon kurs dhe shfaqje interaktive për teatër dhe film në
Resource Hub - Prishtina
Jun 25, 2015
#571
This message has attachments
 • PDF
  562 KB
  Poster-A4_shqip.compressed.pdf
570

Ftese per pjesemarrjen ne Trajnimin Project Cycle Management

Te nderuar Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen dhe Aplikacionin per pjesemarrje ne Trajnimin Project Cycle Management i cili do te mbahet me daten
Resource Hub - Prishtina
Jun 25, 2015
#570
This message has attachments
 • DOC
  85 KB
  Aplikacioni per Trajnimin Project Cycle Management.doc
569

Ftese per pjesemarrje ne Trajnimin Project Cycle Management

Te nderuar Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen dhe Aplikacionin per pjesemarrje ne Trajnimin Project Cycle Management i cili do te mbahet me daten
Resource Hub - Prishtina
Jun 24, 2015
#569
This message has attachments
 • DOC
  85 KB
  Aplikacioni per Trajnimin Project Cycle Management.doc
568

Aksioni per Nenen dhe femijen Shpalle Konkurs

Pershendetje koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Konkursin e shpallur nga Aksioni per Nenen dhe Femijen http://kosovajob.com/jobs/ koordinator-i-programeve-
Resource Hub - Prishtina
Jan 6, 2015
#568
 
567

Akcioni per Nenen dhe Femijen shpalle konkurs

Pershendetje koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Konkursin e shpallur nga Aksioni per Nenen dhe Femijen
Resource Hub - Prishtina
Jan 6, 2015
#567
 
566

Programi: USAID Transformational Leadership Program - Scholarships a

Te nderuar Koleg Pershendetje Ju lutem gjeni infor per Programin USAID Transformational Leadership Program Me respekt Stafi SRH Linku: CALL FOR APPLICATIONS -
Resource Hub - Prishtina
Sep 1, 2014
#566
 
565

Ftese dhe Aplikim per pjesemarrje ne Trajnim

Te nderuar Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen dhe Aplikimi per pjesemarrje ne Trajnime per Nderrmarres se Rinje Me respekt Stafi SRH
Resource Hub - Prishtina
Jul 16, 2014
#565
This message has attachments
 • DOC
  87 KB
  APLIKACION - Final - 08.07.2014 - ALB (1).docx
564

FTESE PER PJESEMARRJE NE PAKON E TRAJNIMEVE Shkrimi i CV,Ndryshim Ud

                                                         Pershendetje Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur   FTESEN PER
  Resource Hub - Prishtina
  Jun 21, 2014
  #564
  This message has attachments
  563

  FTESE PER PJESEMARRJE NE PAKON E TRAJNIMEVE Shkrimi i CV,Ndryshim Ud

                                                         Pershendetje Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur   FTESEN PER
   Resource Hub - Prishtina
   Jun 16, 2014
   #563
   This message has attachments
   562

   Ftese per pjesemarrje ne Trajnimin për Shkrim të CV ,Ndryshim, Udh

   Pershendetje Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen per pjesemarrje ne Trajnimin per Shkrim te CV,Ndryshim,Udheheqje ,Komunikim,Sjellja ne Intervist dhe
    Resource Hub - Prishtina
    May 22, 2014
    #562
    This message has attachments
    561

    Ftese per pjesemarrje ne Pako e Trajnimeve CV,Letermotivuese ,Ndrysh

      FTESE PER PJESEMARRJE NE PAKON E TRAJNIMEVE Shkrimi i CV,Ndryshim, Udheheqje dhe Komunikim,Sjellja ne Intervist dhe Zhvillimi ne Karrierë Qendra e
    Resource Hub - Prishtina
    May 15, 2014
    #561
     
    560

    Ftese per pjesemarrje ne Punetorine Avokimi per pagese simbolike te

    Pershendetje Koleg Ju lutem gjeni te bashkangjitur Ftesen dhe Aplikacionin per pjesemarrje ne Punetorine Avokimi per pagese simbolike te Sigurimeve shendetsore
    Resource Hub - Prishtina
    May 13, 2014
    #560
    This message has attachments
    • DOC
     83 KB
     Aplikacioni per Avokimi per pageses simbolike te Sigurimeve Shendetsore tek Studentet.docx
    View First Topic Go to View Last Topic
    Loading 1 - 15 of total 574 messages