Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

sound card

Expand Messages
  • Joseph Wilson
    the problem with running the kmixer and xmixer is the device is not found it isnt a problem with the mute; that bridge should probably be covered after the
    Message 1 of 2 , Apr 1, 2000
    • 0 Attachment
      the problem with running the kmixer and xmixer is the device is not
      found it isnt a problem with the mute; that bridge should probably
      be covered after the /dev/mixer problem is solved.. When running
      the kmixer is there a box that appears on the screen saying to change
      to root and chmod a+rw /dev/mixer* and when its changed it still
      has a problem???

      Im going through the same situation here..

      ---------------------------------
      ICQ #39694556
      ---------------------------------
      ----------------------
      Do you do Linux? :)
      Get your FREE @... email address at: http://www.linuxstart.com
    • Joseph Wilson
      the problem with running the kmixer and xmixer is the device is not found it isnt a problem with the mute; that bridge should probably be covered after the
      Message 2 of 2 , Apr 1, 2000
      • 0 Attachment
        the problem with running the kmixer and xmixer is the device is not
        found it isnt a problem with the mute; that bridge should probably
        be covered after the /dev/mixer problem is solved.. When running
        the kmixer is there a box that appears on the screen saying to change
        to root and chmod a+rw /dev/mixer* and when its changed it still
        has a problem???

        Im going through the same situation here..

        ---------------------------------
        ICQ #39694556
        ---------------------------------
        ----------------------
        Do you do Linux? :)
        Get your FREE @... email address at: http://www.linuxstart.com
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.