Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [redhat] question, re 6.2 install error no valid device found

Expand Messages
  • Nagendra Pratap Singh
    ... From: Lydiard To: Sent: Thursday, April 01, 2004 7:43 PM Subject: Re: [redhat] question, re 6.2 install
    Message 1 of 4 , Apr 1 12:19 AM
    • 0 Attachment
      ----- Original Message -----
      From: "Lydiard" <lydiard@...>
      To: <redhat@yahoogroups.com>
      Sent: Thursday, April 01, 2004 7:43 PM
      Subject: Re: [redhat] question, re 6.2 install error no valid device found


      > Quoting name here <smada86@...>:
      >
      > > Greetings
      > >
      > > I have an old dell PIII that I am tryinmg to load redhat on. I recently
      got
      > > an official redhat installation guide including all disks for version
      6.2. I
      > > realize this is probably an older version but I'm ok with that and since
      I
      > > have the media and the manual it seems to make sense.
      PIII is not old
      you can run RH9 on it

      Nagendra Pratap Singh
    • Allen Tate
      ... The system is likely not seeing your hard drives. I tried an install for someone that had a motherboard that couldn t see the hard drives. Killed that
      Message 2 of 4 , Apr 1 2:15 PM
      • 0 Attachment
        > When I go thru the linux install it cruises right along until I get
        > the error message
        >
        > "no valid devices were found on which to create new file system.
        > Please check your hardware for the cause of the problem"

        The system is likely not seeing your hard drives. I tried an install
        for someone that had a motherboard that couldn't see the hard drives.
        Killed that project pretty damn fast. :)
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.