Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: MTC problems

Expand Messages
  • mrmustard29
    Hi there, the qy700 is the slave. It s worked fine for a while now the same symptoms are occuring
    Message 1 of 7 , Jul 2 5:42 AM
      Hi there,

      the qy700 is the slave. It's worked fine for a while now the same symptoms are occuring

      --- In qy700@yahoogroups.com, "conory1" <gwizdakc@...> wrote:
      >
      > Is the QY700 Master or Slave?
      >
      >
      >
      > --- In qy700@yahoogroups.com, "mrmustard93" <mrmustard93@> wrote:
      > >
      > > Help! I have my QY700 linked via MTC to a Korg 1600 markII. For absolutely no apparent reason the QY700 just wanders out of time during a play back of a song. One minute it will play through fine the next it will go out of time. I rewind back to the point the timing went out and it plays back ok on the secind time only to go out again further on during the track. I am using the QY700 drums (pattern play) and key boards.
      > >
      > > Any help would be greatly appreciated.
      > >
      >
    • LESLIE LAWRENSON
      I wonder if this article will sort you out? OK, so you re not sync d up to a digital record, but I bet the principal is exactly the same. Good luck! ... From:
      Message 2 of 7 , Jul 2 6:35 AM
        I wonder if this article will sort you out?

        OK, so you're not sync'd up to a digital record, but I bet the principal is exactly the same.

        Good luck!



        --- On Thu, 2/7/09, mrmustard29 <noble-simon@...> wrote:

        From: mrmustard29 <noble-simon@...>
        Subject: [qy700] Re: MTC problems
        To: qy700@yahoogroups.com
        Date: Thursday, 2 July, 2009, 1:42 PM

        Hi there,

        the qy700 is the slave. It's worked fine for a while now the same symptoms are occuring

        --- In qy700@yahoogroups. com, "conory1" <gwizdakc@.. .> wrote:
        >
        > Is the QY700 Master or Slave?
        >
        >
        >
        > --- In qy700@yahoogroups. com, "mrmustard93" <mrmustard93@ > wrote:
        > >
        > > Help! I have my QY700 linked via MTC to a Korg 1600 markII. For absolutely no apparent reason the QY700 just wanders out of time during a play back of a song. One minute it will play through fine the next it will go out of time. I rewind back to the point the timing went out and it plays back ok on the secind time only to go out again further on during the track. I am using the QY700 drums (pattern play) and key boards.
        > >
        > > Any help would be greatly appreciated.
        > >
        >

      • LESLIE LAWRENSON
        Oops I forgot the link! Here it is:- Q. How do I get my Yamaha AW16G to follow my QY700 tempo changes? ... From: mrmustard29 Subject:
        Message 3 of 7 , Jul 2 6:35 AM
          Oops

          I forgot the link! Here it is:-







          --- On Thu, 2/7/09, mrmustard29 <noble-simon@...> wrote:

          From: mrmustard29 <noble-simon@...>
          Subject: [qy700] Re: MTC problems
          To: qy700@yahoogroups.com
          Date: Thursday, 2 July, 2009, 1:42 PM

          Hi there,

          the qy700 is the slave. It's worked fine for a while now the same symptoms are occuring

          --- In qy700@yahoogroups. com, "conory1" <gwizdakc@.. .> wrote:
          >
          > Is the QY700 Master or Slave?
          >
          >
          >
          > --- In qy700@yahoogroups. com, "mrmustard93" <mrmustard93@ > wrote:
          > >
          > > Help! I have my QY700 linked via MTC to a Korg 1600 markII. For absolutely no apparent reason the QY700 just wanders out of time during a play back of a song. One minute it will play through fine the next it will go out of time. I rewind back to the point the timing went out and it plays back ok on the secind time only to go out again further on during the track. I am using the QY700 drums (pattern play) and key boards.
          > >
          > > Any help would be greatly appreciated.
          > >
          >

        • SIMON NOBLE
          Hi Les, it s not the same really. The sync goes out even when there are no tempo changes. In fact there are none really throughout the drum track. Also, the
          Message 4 of 7 , Jul 2 7:07 AM
            Hi Les,
             
            it's not the same really. The sync goes out even when there are no tempo changes. In fact there are none really throughout the drum track. Also, the Korg is a digital recorder.
             
            thanks,
             
            Simon
             
            ----- Original Message -----
            Sent: Thursday, July 02, 2009 2:35 PM
            Subject: Re: [qy700] Re: MTC problems

            I wonder if this article will sort you out?

            OK, so you're not sync'd up to a digital record, but I bet the principal is exactly the same.

            Good luck!



            --- On Thu, 2/7/09, mrmustard29 <noble-simon@ sky.com> wrote:

            From: mrmustard29 <noble-simon@ sky.com>
            Subject: [qy700] Re: MTC problems
            To: qy700@yahoogroups. com
            Date: Thursday, 2 July, 2009, 1:42 PM

            Hi there,

            the qy700 is the slave. It's worked fine for a while now the same symptoms are occuring

            --- In qy700@yahoogroups. com, "conory1" <gwizdakc@.. .> wrote:
            >
            > Is the QY700 Master or Slave?
            >
            >
            >
            > --- In qy700@yahoogroups. com, "mrmustard93" <mrmustard93@ > wrote:
            > >
            > > Help! I have my QY700 linked via MTC to a Korg 1600 markII. For absolutely no apparent reason the QY700 just wanders out of time during a play back of a song. One minute it will play through fine the next it will go out of time. I rewind back to the point the timing went out and it plays back ok on the secind time only to go out again further on during the track. I am using the QY700 drums (pattern play) and key boards.
            > >
            > > Any help would be greatly appreciated.
            > >
            >

          • LESLIE LAWRENSON
            Shame. I know that I ve tried using MTC to sync my Roland VS2480 to the QY700, but it struggles, so I use the click setting instead. ... From: SIMON NOBLE
            Message 5 of 7 , Jul 2 7:43 AM
              Shame.

              I know that I've tried using MTC to sync my Roland VS2480 to the QY700, but it struggles, so I use the click setting instead.



              --- On Thu, 2/7/09, SIMON NOBLE <noble-simon@...> wrote:

              From: SIMON NOBLE <noble-simon@...>
              Subject: Re: [qy700] Re: MTC problems
              To: qy700@yahoogroups.com
              Date: Thursday, 2 July, 2009, 3:07 PM

              Hi Les,
               
              it's not the same really. The sync goes out even when there are no tempo changes. In fact there are none really throughout the drum track. Also, the Korg is a digital recorder.
               
              thanks,
               
              Simon
               
              ----- Original Message -----
              Sent: Thursday, July 02, 2009 2:35 PM
              Subject: Re: [qy700] Re: MTC problems

              I wonder if this article will sort you out?

              OK, so you're not sync'd up to a digital record, but I bet the principal is exactly the same.

              Good luck!



              --- On Thu, 2/7/09, mrmustard29 <noble-simon@ sky.com> wrote:

              From: mrmustard29 <noble-simon@ sky.com>
              Subject: [qy700] Re: MTC problems
              To: qy700@yahoogroups. com
              Date: Thursday, 2 July, 2009, 1:42 PM

              Hi there,

              the qy700 is the slave. It's worked fine for a while now the same symptoms are occuring

              --- In qy700@yahoogroups. com, "conory1" <gwizdakc@.. .> wrote:
              >
              > Is the QY700 Master or Slave?
              >
              >
              >
              > --- In qy700@yahoogroups. com, "mrmustard93" <mrmustard93@ > wrote:
              > >
              > > Help! I have my QY700 linked via MTC to a Korg 1600 markII. For absolutely no apparent reason the QY700 just wanders out of time during a play back of a song. One minute it will play through fine the next it will go out of time. I rewind back to the point the timing went out and it plays back ok on the secind time only to go out again further on during the track. I am using the QY700 drums (pattern play) and key boards.
              > >
              > > Any help would be greatly appreciated.
              > >
              >

            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.