Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Tweelingregistratie en zichtbaar met een =

Expand Messages
 • leonardvankessel
  hallo Don, dank voor de reactie; inderdaad er gaat geen man overboord. Het is wel zo, dat er bij de telling van onze gemeente (demografie) nu een tweeling
  Message 1 of 3 , Mar 8, 2012
   hallo Don,

   dank voor de reactie; inderdaad er gaat geen man overboord.
   Het is wel zo, dat er bij de telling van onze gemeente (demografie) nu een tweeling minder wordt genoemd, maar dat onthoud ik wel voordat ik die selectie opvraag en dan verander ik even 'stiekum' de datum en daarna zet ik het correcte weer terug . . . ;o)

   Leonard vaqn Kessel, Mookhoek.

   --- In pro-gen@yahoogroups.com, "Don Arnoldus" <don@...> wrote:
   >
   > Dag Leonard,
   >
   > Bij mijn weten is er geen foefje voor. Het =-teken wordt intern door de software van PRO-GEN geregeld. Dit is voor de gebruiker niet instelbaar gemaakt. In het verleden is al eens een discussie geweest wat nu precies tweelingen (meerlingen) zijn. In de praktijk zijn er soms vele dagen tussen de geboorte van de ene en de andere helft van een tweeling, vooral dankzij de medische wetenschap van vandaag de dag. Ik weet niet precies wat het ‘record’ is en dat wil ik ook niet weten. Bij een tweeling zet ik dat altijd in het infoveld bij de geboorte. Dat =-tekentje is leuk en handig, maar niet essentieel.
   >
   > Met vriendelijke groeten,
   > Don Arnoldus, helpdesk PGGG

   >
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.