Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [pro-gen] Re: Nogmaals overbrengen Pro-Gen naar nieuwe PC (32-bits)

Expand Messages
 • Don Arnoldus
  Beste Jos, PRO-GEN kan nu ook al onder Windows 7 draaien, alleen is met de huidige versie (3.0b-p19) DOSBox vereist bij 64-bits machines. Met de op komst
  Message 1 of 5 , Jan 23, 2012
   Beste Jos,

   PRO-GEN kan nu ook al onder Windows 7 draaien, alleen is met de huidige versie (3.0b-p19) DOSBox vereist bij 64-bits machines. Met de op komst zijnde update 20 (en vraag me niet wanneer die update komt) is de interventie van DOSBos niet meer nodig. PRO-GEN zal dan compleet hergeprogrammeerd zijn, maar goeddeels hetzelfde werken (andere exe-bestanden).

   Het programmeren van PRO-GEN for Windows, dus met een gebruikersinterface die daarbij past, is vooralsnog een ander verhaal. Dat project wordt voortgezet zodra update 20 is verschenen en daar geen verdere problemen mee worden ervaren. Doel van de makers is PRO-GEN draaiend te houden op de meest moderne Windows-machines.

   Mijn kennis over dit soort ontwikkelingen is slechts gebaseerd op hetgeen ik van de makers heb opgevangen tijdens diverse evenementen. Zelf heb ik er geen bijzondere ervaringen of bemoeienis mee. Je constatering over mijn kennis van zaken is dus een beetje overdreven, maar ik voel me gevleid.

   Met vriendelijke groeten,
   Don Arnoldus, helpdesk PGGG


   From: bmwjoske
   Sent: Sunday, January 22, 2012 9:15 PM
   To: pro-gen@yahoogroups.com
   Subject: [pro-gen] Re: Nogmaals overbrengen Pro-Gen naar nieuwe PC (32-bits)


   Hallo Don,
   dit forum al enkele jaren volgend ben ik van mening dat jij best wel veel weet van wat er komen gaat. Pro-gen is voor mij nog altijd het programma. maar dosbox is erg traag onder linux en via en een virtual xp systeem heeft weer andere nadelen. Daarom mijn vraag met update 20 in voorzien. Is het nu zo dat pro-gen onder wine gedraaid kan worden of moeten we nog verder wachten op pro-gen voor windows??
   groeten Jos Reintjens

   p.s.Ik weet dat ik vaker deze kant op vraag maar dit is belangrijk voor mij. Daarom dus. Ik programmer zelf ook daarom begrijp ik ook waarom het zo lang duurt voordat pro-gen voor windows uitkomt. (ik heb zelf al pogingen gewaagd maar deze voldoen niet (tijdgebrek en kennis))
   toch blijf ikafwachten.   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.