Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

UITNODIGING 8ste Genealogische Ontmoetingsdag te Stokkem zaterdag 17 april 2010

Expand Messages
 • Mathieu Kunnen
  Uitnodiging Genealogische Ontmoetingsdag te Stokkem op zaterdag 17 april 2010 VVF-Limburg, Vlaamse Vereniging voor Familiekunde-Limburg vzw organiseert: op
  Message 1 of 1 , Apr 11, 2010
   Uitnodiging Genealogische Ontmoetingsdag te Stokkem op zaterdag 17 april 2010

   VVF-Limburg, Vlaamse Vereniging voor Familiekunde-Limburg vzw organiseert:   op zaterdag 17 april 2010 in "Zaal Astrid" van Harmonie St.-Caecilia te Stokkem, Maasstraat 5 te 3650 Dilsen-Stokkem de achtste Genealogische Ontmoetingsdag van 13 tot 18 uur.


   Onze ontmoetingsdagen hebben tot doel: in een ongedwongen sfeer andere mensen ontmoeten en leren kennen die genealogisch actief zijn. Iedereen, beginneling of gevorderde, kan vrij in- en uitlopen, een probleem voorleggen aan andere aanwezigen, inlichtingen inwinnen van allerlei aard bij de bestuursleden of bij andere aanwezigen, kennis maken met het vele dat reeds opgezocht werd en opgeslagen ligt in veel computerbestanden en zelfs misschien mensen ontmoeten die dezelfde opzoekingen doen in verband met een bepaalde familie !   Namens VVF-Limburg staan voor jullie paraat: Guido De Sutter, Jacob-Lambert Joosten, Lambert Joosten, Urbain Jouck, Mathieu Kunnen, Guido Langers, Tom Maessen, Lucien Penders, Patrick Vanoppen en Ren├ę Vroomen.
   Zij zorgen voor:
   - demonstraties genealogisch computerprogramma Pro-gen en voorstelling "beeldverwerking" voor Pro-gen; PowerPointpresentatie: hoe begin ik aan mijn stamboom? Er is een uitgebreide stand in verband met heraldiek (familiewapens) en registratie van familiewapens.
   - een groot aantal genealogische computerbestanden met duizenden gegevens uit burgerlijke stand en parochiegegevens, bidprentjes en doodsbrieven, voorbeelden van kwartierstaten, genealogie├źn en familieboeken.
   - kennismaking met de werking van VVF-Limburg en de tijdschriften "Vlaamse Stam" en "De Rode Leeuw"
   - informatie over archieven en mogelijkheden voor genealogisch onderzoek, enz., enz.   Medewerkers van "vzw Kunstkring Arnold Sauwen Stokkem" en van de "Geschied- en Heemkundige Kring Dilsen" laten u kennismaken met hun tijdschriften, met een hele reeks publicaties en DTB en BS-gegevens. Er is een stand met betrekking tot de "Stam Joosten en de stam Langers uit het Maasland".


   Contact met andere genealogen is een "must". Daarom organiseren wij ook deze ontmoetingsnamiddag. Maak gebruik van de gelegenheid en doe er uw voordeel mee.

   Iedereen hartelijk welkom. Gratis toegang !   Namens de Raad van Beheer,   Mathieu Kunnen


   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.