Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

initiative media in 2010

Expand Messages
 • Fundatia Soros Romania
  Fundatia Soros Romania reaminteste tuturor celor interesati proiectele desfasurate de Fundatie in cadrul initiativelor media pe 2010 pentru revitalizarea
  Message 1 of 1 , Apr 15, 2010
   Fundatia Soros Romania reaminteste tuturor celor interesati proiectele desfasurate de Fundatie in cadrul initiativelor media pe 2010 pentru revitalizarea pietei de film documentar: 
   ·
         competitiile Open Society
    Shorts si Open Society Documentaries.
   ·      sesiunea de training Workshop EURODOC 
    
   Open Society Shorts:
   Competitia de film de scurt metraj Open Society Shorts se adreseaza in primul rand studentilor de la facultati de profil din Romania (regie-film, media, jurnalism etc.), dar si autorilor amatori pasionati de filmul digital. In competitie pot fi inscrise filme documentare, de fictiune, de animatie, filme experimentale sau de arta de pana in 15 minute. Filmele trebuie sa surprinda portiuni din Romania actuala, cu un focus pe problematici de interes larg pentru societate.
   Deadline-ul pentru aplicatie este 3 mai 2010, ora 16.00.
    
   Pentru informatii detaliate despre competitie si pentru accesarea formularului de inscriere: 
   http://soros.ro/ro/program_articol.php?articol=192

    
    
   Open Society Documentaries:
   Competitia Open Society Documentaries este una din principalele initiative media ale Fundatiei Soros, orientate spre dezvoltarea productiei de film documentar in Romania, ca vector de constientizare asupra problemelor de larg interes public din Romania contemporana.
   Realizatori profesionisti de film documentar sunt invitati sa depuna proiecte de film documentar de scurt si mediu metraj (25 min. – 1h) pe varii tematici de larg interes social. Va fi finantata realizarea integrala a unui numar de proiecte in limita bugetului total de 35.000 USD.
   Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 10 mai 2010.
    
   Pentru informatii detaliate despre ce trebuie sa contina aplicatia va invitam sa accesati: 
   http://soros.ro/ro/program_articol.php?articol=195
    
    
   Workshop EURODOC:
   Fundatia Soros Romania, in parteneriat cu EURODOC si DocuMENTOR, ofera producatorilor si realizatorii de film documentar din Romania oportunitatea de a participa la un workshop international EURODOC, la 
   Timisoara, in perioada 5-11 iunie 2010. Deadline-ul pentru inscrierea in procesul de selectie este 26 aprilie 2010, iar selectia va fi efectuata de EURODOC.
    
   Pentru informatii detaliate si formularul de inscriere va invitam sa accesati: 
   http://soros.ro/ro/program_articol.php?articol=194
    

   ****
   Pentru detalii suplimentare despre aceste proiecte il puteti contacta pe Adrian Raspopa, Coordonator de programe: araspopa[at]soros[dot]ro.


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.