Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

invitatie

Expand Messages
 • balaci marius
  Fiecare dintre noi are ceva de spus in acest moment. Fiecare vom avea ceva de spus oricand, in viitor, dar ceea ce este cu adevarat dureros este faptul ca
  Message 1 of 3 , Oct 27 8:11 AM
   Fiecare dintre noi are ceva de spus in acest moment.
   Fiecare vom avea ceva de spus oricand, in viitor, dar
   ceea ce este cu adevarat dureros este faptul ca
   fiecare am avut ceva de spus in trecut si din diverse
   motive nu am facut-o. Ne-am exprimat punctul de
   vedere, dar nu ne-am facut intelesi, rezultatele nu au
   fost cele dorite.
   Avem acum ocazia sa invatam din greselile facute
   tocmai prin acesta lista de discutii.

   La modul cel mai serios va invit sa discutam despre
   toate aceste lucruri care mai devreme sau mai tarziu
   ne vor fi de folos. Cu siguranta!

   =====
   Marius Balaci
   Director Executiv, Asociatia de Comunicare ETHOS

   __________________________________________________
   Do you Yahoo!?
   Y! Web Hosting - Let the expert host your web site
   http://webhosting.yahoo.com/
  • Liliana Pagu
   Asociatia Femeilor din Romania desfasoara in 2008 o Campanie pentru o viata sanatoasa! In cadrul acestei Campanii va invitam la o intalnire luni, 23 iunie
   Message 2 of 3 , Jun 13, 2008

    Asociatia Femeilor din Romania desfasoara   in 2008 o Campanie pentru o viata sanatoasa!

     

    In cadrul acestei Campanii   va invitam la o intalnire luni, 23 iunie 2008, intre orele 15.00 – 18.30 la sediul Asociaţiei Femeilor din România, str.Victor Eftimiu 2 etj . 6 cam 401 .

     

    Cu aceasta ocazie  veti putea  să vă spuneţi părerea cu privire la o problema deosebit de grava cu care se confrunta femeile in Romania:cancerul de sin!

     

    Intilnirea de luni 23 iunie a.c.se va desfasura in cadrul “Inţiativei globale Susan G. Komen for the Cure pentru constientizare supra cancerului de sân”, initiata in Romania  de SECS( Societatea de Educatie Contraceptiva si sexuala ) care urmeaza sa  realizeze Reţeaua  de ong-uri active in domeniu.

     

    Organizatia Susan G. Komen for the Cure( SUA)  a lansat Iniţiativa globală pentru conştientizarea asupra cancerului de sân, destinată creării, pe plan mondial, de programe durabile de conştientizare şi educare privind cancerul de sân.

    Iniţiativa globală este administrată de Institutul pentru Educaţie Internaţională (IIE - Institute of International Education) din San Francisco şi implementată cu ajutorul partenerilor locali din Africa, Asia, Europa de Est, America Latină şi Orientul Mijlociu.

     

    Cu mai mult de 1 milion de femei din întreaga lume care sunt diagnosticate anual cu cancer de sân, necesitatea de a spori educaţia despre această boală potenţial fatală şi de a susţine  programele de combatere a acesteia nu a fost niciodată mai stringentă. 

     

    Intrucit procentul femeilor din Romania bolnave de cancer la sin este ingrijorator Asociatia Femeilor din Romania  si-a exprimat interesul de a face parte din Reteua de persoane active in acest domeniu  si  invitam cu aceasta ocazie si alte organizatii sa se implice!.

                

     Intilnirea la care sunteti invitate face parte dintr-   o cercetare cu privire la cunoştinţele, atitudinile şi comportamentele femeilor din Bucuresti (cu vârste între 40 şi 60 ani)   privind sănatatatea sânului, respectiv cancerul de sân.

     

    Discutiile vor fi structurate pe grupuri ( 5-8 persoane )si  răspunsurile date vor fi anonime şi vor servi organizatorilor în formularea unor activităţi de creştere a nivelului de conştientizare a femeilor din Bucuresti cu privire la cancerul de sân.

    Va rugam sa  trimiteti pina in data de 20 iunie intentia de participare , interesul de intrare in program si retea.

     

    Cu prietenie ,

    Liliana Pagu
    Presedinte Asociatia Femeilor din Romania

    Coordonator National al Retelei ONG-urilor de/pentru Femei din Romania
    Tel/Fax 0213159859
    Mobil 0744561431
    Email
    afr@...
    www.afr.ro www.afr2010.ro

     

     

     

   • Liliana Pagu
    ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA anunta selectia de participanti in cadrul unui proiect pe probleme de sanatate, ( formatori, facilitatori ). Proiectul se
    Message 3 of 3 , Sep 23, 2009
     ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA   anunta selectia de participanti in cadrul unui proiect pe probleme de sanatate, ( formatori, facilitatori ). Proiectul se deruleaza in Bucuresti.Cei interesati pot trimite scrisoare  de intentie si cv pina in data de 30 septembrie ac. pe adresa afr@...
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.