Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Postfix problem across the LAN

Expand Messages
  • Anne Wilson
    ... Duh! I thought that had been done ages ago! Something as simple as that! Everything seems to be working now, thanks. Anne -- New to KDE Software? - get
    Message 1 of 5 , Mar 29, 2011
    • 0 Attachment
      On Tuesday 29 March 2011 10:26:57 Dennis Guhl wrote:
      > On Tue, Mar 29, 2011 at 10:02:01AM +0100, Anne Wilson wrote:
      > > On Monday 28 March 2011 20:37:12 Jeroen Geilman wrote:
      > > > On 03/28/2011 07:47 PM, Anne Wilson wrote:
      > [..]
      >
      > > Mar 28 13:47:40 tosh sendmail[12442]: alias database /etc/aliases rebuilt
      > > by anne Mar 28 13:47:40 tosh sendmail[12442]: /etc/aliases: 77 aliases,
      > > longest 16 bytes, 785 bytes total
      >
      > You are alredy running sendmail.
      >
      > > Mar 28 13:47:41 tosh postfix/postfix-script[12512]: starting the Postfix
      > > mail system Mar 28 13:47:41 tosh postfix/master[12513]: fatal: bind
      > > 127.0.0.1 port 25: Address already in use Mar 28 13:48:24 tosh
      > > postfix/postfix-script[12568]: fatal: the Postfix mail system is not
      > > running
      >
      > Postfix won't start as long as you have sendmail running.
      >
      > If you want to use postfix, stop sendmail and try starting postfix
      > again.
      >
      Duh! I thought that had been done ages ago! Something as simple as that!
      Everything seems to be working now, thanks.

      Anne
      --
      New to KDE Software? - get help from http://userbase.kde.org
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.