Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: mbox mailbox works but Maildir/ gives unknown transport error (it worked thanks)

Expand Messages
  • John te Bokkel / Tempus
    adding server to /etc/hosts fixed the problem. Thanks
    Message 1 of 1 , Oct 1, 2007
    • 0 Attachment
      adding 'server' to /etc/hosts fixed the problem.
      Thanks

      On 10/1/07, Victor Duchovni <Victor.Duchovni@...> wrote:
      > On Mon, Oct 01, 2007 at 11:21:19AM -0400, John te Bokkel / Tempus wrote:
      >
      > > I am setting up a small office mail server. The idea is to use it so
      > > that our outgoing mail shows as user@.... The current
      > > state is that we are using our providers smtp server for sending mail
      > > and our hosting service for receiving mail.
      > >
      > > Oct 1 11:14:36 server nss_wins[14930]: fatal: gethostbyname("server") does not
      > > resolve as a fully qualified domain name.
      >
      > There's your problem, fix it. The "nss_wins" library is calling openlog()
      > and breaks logging by the calling process, and is also unhappy about
      > its configuration. Perhaps permission issues for /etc/hosts, or it really
      > needs an FQDN, ...
      >
      > --
      > Viktor.
      >
      > Disclaimer: off-list followups get on-list replies or get ignored.
      > Please do not ignore the "Reply-To" header.
      >
      > To unsubscribe from the postfix-users list, visit
      > http://www.postfix.org/lists.html or click the link below:
      > <mailto:majordomo@...?body=unsubscribe%20postfix-users>
      >
      > If my response solves your problem, the best way to thank me is to not
      > send an "it worked, thanks" follow-up. If you must respond, please put
      > "It worked, thanks" in the "Subject" so I can delete these quickly.
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.