Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

BACA LAH DULU DENGAN TELITI DAN FAHAMILAH DENGAN BETUL BARU BUAT KEPUTUSAN

Expand Messages
  • Mohd Shukri Abdullah
    Selamat Datang ke Program e-Dermawan! Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kini , anda telah berjaya
    Message 1 of 3 , Oct 31, 2007
    • 0 Attachment
      Selamat Datang ke Program e-Dermawan!
      Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan.
      Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
      Kini, anda telah berjaya menjumpai satu program reseller yang paling terkini, bukan MLM, bukan HYIP, online investment atau skim cepat kaya.
      “perkongsian keuntungan RM3 bersama 6 reseller yang aktif, memberi pulangan yang lebih adil dan berbaloi untuk semua orang".
      Saudara/saudari, muslimin/muslimat,
      Program e-Dermawan adalah salah satu program 'reseller' yang terhebat dimana anda hanya perlu membeli pakej e-book kami untuk menjadi salah seorang 'reseller' yang aktif. Harga e-book adalah RM20 sahaja. Kemudian anda akan diberi sebuah laman web peribadi yang pintar untuk anda mempromosikan perniagaan anda.
      Daftar sekarang, ianya sistem yang mudah dan berkesan! Anda tidak berseorangan dalam perniagaan ini kerana laman web peribadi anda dipromosikan oleh 5 orang lagi 'reseller' yang lain. Dengan hanya bermodalkan RM20, bonus terus dikongsikan bersama 6 'reseller' sekaligus.
      Anda hanya perlu mempromosikan URL yang diberi dan wang akan terus mengalir ke akaun anda. Insya-Allah impian kita semua akan terlaksana.
      Tuan / Puan:
      Kami mendapati ada beberapa website yang meniru sistem ini. Oleh itu kami mengingatkan anda semua supaya berhati-hati agar tidak tertipu. Setelah diselidiki terdapat beberapa website yang meniru sistem ini tetapi meletakkan nama Reseller secara tidak berturutan (terdapat nama yang diselitkan dan berulang-ulang). Diharap anda berhati-hati kerana laman web tersebut tiada kena-mengena dengan e-Dermawan.
      MINGGU
      STATUS ANDA
      RESELLER BARU
      BONUS
      AKAUN ANDA
      1
      Reseller 6
      10 Orang
      RM3
      RM30
      2
      Reseller 5
      100 Orang
      RM3
      RM300
      3
      Reseller 4
      1,000 Orang
      RM3
      RM3,000
      4
      Reseller 3
      10,000 Orang
      RM3
      RM30,000
      5
      Reseller 2
      100,000 Orang
      RM3
      RM300,000
      6
      Reseller 1
      1,000,000 Orang
      RM3
      RM3,000,000
      JUMLAH KEUNTUNGAN DITERIMA
      RM3,333,330
      Anda perlu ingat, bukan semua orang berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yang menyertai program ini, tentu keuntungan yang anda terima sedikit sahaja kan. Oleh itu anda dinasihatkan supaya mempromosikan alamat laman web anda kepada semua kawan-kawan dan saudara-mara anda. Anda juga boleh promosikan di iklan percuma di internet dan newsgroup. Cara-cara untuk membuat promosi akan diterangkan nanti.
      Cuba anda bayangkan, sekiranya 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi keuntungan sebanyak RM1,666,665.00 Saya yakin promosi-promosi yang anda buat itu akan mendapat keuntungan seperti yang diharapkan. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & keuntungan lebih RM3 juta boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja.
      SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana kepercayaan orang ramai dengan program ini. Program ini tiada kena-mengena dengan mana-mana syarikat MLM, Skim Cepat Kaya, Pelaburan Internet, dan yang seangkatan dengannya. e-Dermawan tidak pernah mengambil apa-apa deposit daripada orang ramai untuk dilaburkan. Oleh itu, mulakan promosi anda sekarang, sebarkan alamat laman web anda secara online ataupun offline dan anda telah mula berniaga....
       
      Untuk maklumat lanjut dan pendaftaran sila klik web link di bawah ini:
    • Mohd Shukri Abdullah
      Selamat Datang ke Program e-Dermawan! Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kini , anda telah berjaya
      Message 2 of 3 , Nov 6, 2007
      • 0 Attachment
        Selamat Datang ke Program e-Dermawan!
        Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan.
        Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
        Kini, anda telah berjaya menjumpai satu program reseller yang paling terkini, bukan MLM, bukan HYIP, online investment atau skim cepat kaya.
         
        “perkongsian keuntungan di antara reseller yang aktif, memberi pulangan yang cepat, adil dan berbaloi untuk semua orang".
        Saudara/saudari, muslimin/muslimat,
        Program e-Dermawan adalah salah satu program 'reseller' yang terhebat dimana anda hanya perlu membeli pakej e-book kami untuk menjadi salah seorang 'reseller' yang aktif. Harga e-book adalah RM45 sahaja. Kemudian anda akan diberi sebuah laman web peribadi yang pintar untuk anda mempromosikan perniagaan anda.
        Daftar sekarang, ianya sistem yang mudah dan berkesan! Anda tidak berseorangan dalam perniagaan ini kerana laman web peribadi anda dipromosikan oleh 3 orang lagi 'reseller' yang lain. Dengan hanya bermodalkan RM45, bonus terus dikongsikan bersama 4 'reseller' sekaligus.
        Anda hanya perlu mempromosikan URL yang diberi dan wang akan terus mengalir ke akaun anda. Insya-Allah impian kita semua akan terlaksana.
        Untuk apa perlu berfikir lagi...cepat2 buat keputusan sebelum terlambat...
        RM10 BAKAL MENCURAH-CURAH MASUK KE AKAUN ANDA:..
        Salam Sejahtera Sahabatku Semua,
         
        Berita Terkini kepada yang ikhlas dan yakin kepada konsep kerjasama bagi membantu sesama kita, Tiada hasil TANPA usaha.
        Hanya RM45 je..Admin cuma ambil RM5.00 sahaja...sesuai untuk sesiapa sahaja, asalkan ada account bank secara online. Maybank2u, cimbclick , hsbc , rhb , bank islam dan lain-lain.
        Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
        Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
        Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
        Kebaikan sistem e-dermawan.
        1.        Duit terus masuk akaun kita
        2.        Tak perlu bayar keseluruhan duit pada admin - kebanyakan sistem force matrix bayar pada admin.. admin makan sorang.
        3.        E-dermawan Malaysia, admin hanya ambil RM5.00 -menguruskan laman web dan semua transaksi dengan jujur dan ikhlas.
        4.        Tak perlu ubah suai mana-mana isi dalam web sebab admin buat semuanya. Spilover bagi tajaan ahli 10 orang, limpahan downline dari upline =)
        NAMPAK SAJA KECIL TAPI INCOME BESAR!!! Sambutan amat PANAS!!
         
        Usah tunggu lama-lama,Bertindak Segera!
         
        TIADA ISTILAH YURAN SEKALI SEUMUR HIDUP... jika istilah itu digunakan, apa hal orang yang join terkemudian... melopong ler jawapnya.. sebab itu ada spilover, siapa yang dah terkeluar, join semula.. bantu member-member baru..
         
        P/S: BERAPA RAMAI RAKYAT MALAYSIA MENGGUNAKAN ONLINE BANK ???
        2 /4 /6/ 10 JUTAAA!!
        MEREKALAH BAKAL PROSPEK ANDA NANTI!!
         
        Statistik TERKINI:
        2NOV 2007 setakat jam 1530 petang
        Active Member: 728
        Sedang Berfikir: 93
        Dan sedang meningkat ramai lagi..
        kenapa masih berfikir?? cuba dulu dan ajaklah kawan2.. ingat tu, SPILOVER maksudnya, kalau kita tak berjaya lagi mencari downline, upline kita boleh membantu membahagikan downline kepada kita. tapi jangan la tunggu menganga je. rajin-rajin la promosi untuk mencari downline. bukan susah pun kan..
      • Mohd Shukri Abdullah
        Selamat Datang ke Program e-Dermawan! Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kini , anda telah berjaya
        Message 3 of 3 , Nov 7, 2007
        • 0 Attachment
          Selamat Datang ke Program e-Dermawan!
          Usaha menambah pendapatan disamping membantu sesama insan.
          Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
          Kini, anda telah berjaya menjumpai satu program reseller yang paling terkini, bukan MLM, bukan HYIP, online investment atau skim cepat kaya.
           
          “perkongsian keuntungan di antara reseller yang aktif, memberi pulangan yang cepat, adil dan berbaloi untuk semua orang".
          Saudara/saudari, muslimin/muslimat,
          Program e-Dermawan adalah salah satu program 'reseller' yang terhebat dimana anda hanya perlu membeli pakej e-book kami untuk menjadi salah seorang 'reseller' yang aktif. Harga e-book adalah RM45 sahaja. Kemudian anda akan diberi sebuah laman web peribadi yang pintar untuk anda mempromosikan perniagaan anda.
          Daftar sekarang, ianya sistem yang mudah dan berkesan! Anda tidak berseorangan dalam perniagaan ini kerana laman web peribadi anda dipromosikan oleh 3 orang lagi 'reseller' yang lain. Dengan hanya bermodalkan RM45, bonus terus dikongsikan bersama 4 'reseller' sekaligus.
          Anda hanya perlu mempromosikan URL yang diberi dan wang akan terus mengalir ke akaun anda. Insya-Allah impian kita semua akan terlaksana.
          Untuk apa perlu berfikir lagi...cepat2 buat keputusan sebelum terlambat...
          RM10 BAKAL MENCURAH-CURAH MASUK KE AKAUN ANDA:..
          Salam Sejahtera Sahabatku Semua,
           
          Berita Terkini kepada yang ikhlas dan yakin kepada konsep kerjasama bagi membantu sesama kita, Tiada hasil TANPA usaha.
          Hanya RM45 je..Admin cuma ambil RM5.00 sahaja...sesuai untuk sesiapa sahaja, asalkan ada account bank secara online. Maybank2u, cimbclick , hsbc , rhb , bank islam dan lain-lain.
          Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
          Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
          Klik sini untuk join PERCUMA dahulu www.binaharta.com?id=artis
          Kebaikan sistem e-dermawan.
          1.        Duit terus masuk akaun kita
          2.        Tak perlu bayar keseluruhan duit pada admin - kebanyakan sistem force matrix bayar pada admin.. admin makan sorang.
          3.        E-dermawan Malaysia, admin hanya ambil RM5.00 -menguruskan laman web dan semua transaksi dengan jujur dan ikhlas.
          4.        Tak perlu ubah suai mana-mana isi dalam web sebab admin buat semuanya. Spilover bagi tajaan ahli 10 orang, limpahan downline dari upline =)
          NAMPAK SAJA KECIL TAPI INCOME BESAR!!! Sambutan amat PANAS!!
           
          Usah tunggu lama-lama,Bertindak Segera!
           
          TIADA ISTILAH YURAN SEKALI SEUMUR HIDUP... jika istilah itu digunakan, apa hal orang yang join terkemudian... melopong ler jawapnya.. sebab itu ada spilover, siapa yang dah terkeluar, join semula.. bantu member-member baru..
           
          P/S: BERAPA RAMAI RAKYAT MALAYSIA MENGGUNAKAN ONLINE BANK ???
          2 /4 /6/ 10 JUTAAA!!
          MEREKALAH BAKAL PROSPEK ANDA NANTI!!
           
          Statistik TERKINI:
          2NOV 2007 setakat jam 1530 petang
          Active Member: 728
          Sedang Berfikir: 93
          Dan sedang meningkat ramai lagi..
          kenapa masih berfikir?? cuba dulu dan ajaklah kawan2.. ingat tu, SPILOVER maksudnya, kalau kita tak berjaya lagi mencari downline, upline kita boleh membantu membahagikan downline kepada kita. tapi jangan la tunggu menganga je. rajin-rajin la promosi untuk mencari downline. bukan susah pun kan..
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.