Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Gotlands första SM-kval!

Expand Messages
 • István Molnár
  From: Matilda Olofsson SM-kval på Almedalsbiblioteket. Två dagar kvar till Gotlands första uttagning inför Svenska mästerskapen i poetryslam. Det första
  Message 1 of 1 , Feb 7, 2011
  • 0 Attachment

    


   SM-kval på Almedalsbiblioteket.

   Två dagar kvar till Gotlands första uttagning inför Svenska mästerskapen i poetryslam. Det första kvalet kommer att äga rum på onsdag på Almedalsbiblioteket i Visby. De två poeter som placerar sig bäst i tävlingen kommer att gå vidare till den stora finalen på Roxy den 8 april.


   Förutom de poeter som tävlar under kvällen, kommer vi att få njuta av livemusik från Gotland genom fantastiska Lee Gotvik och Dan Kallin.


   Det är du som bestämmer. Det kan till och med vara du som tar hem vinnartiteln. Kvaltävlingarna är öppna för vem som helst att delta. Publiken är juryn som avgör vad som är flipp och vad som är flopp. Poeten har tre minuter på sig att imponera. Ingen rekvisita, inga instrument, inga konstiga hattar. Ingenting utöver sin egen dikt och en mikrofon. 

   Genom fyra kvaltävlingar och en storslagen final, kommer Gotland sålla fram de fyra poeter som får representera den gröna ön i årets Svenska Mästerskap i poetyslam den 2-5 juni.


   Du ser uttagningarna här;

   9 februari kl 19:30, Almedalsbiblioteket

   23 februari, kl 19:00, Fenix Ungdomens Hus

   9 mars kl 19:30, Almedalsbiblioteket

   23 mars kl 19:00, Fenix Ungdomens Hus

   FINAL: 8 april, kl 19:30, Folkets Bio Roxy


   Anmäler dig till att tävla i kvalen gör du genom att maila cecilia.herdenstam@... (Almedalsbibloteket) eller angelica.tollinen@... (Fenix). 

   För att få tävla i finalen krävs att du kommit etta eller tvåa i någon av kvaltävlingarna. De fyra poeter som placerar sig bäst i finalen på Roxy skapar Gotlands eget SM-lag.

    

   Poetiska hälsningar,

   SM i poetryslam 2011

    


   SM i poetryslam 2011 i Visby 2 - 5 Juni

   Besök oss på: www.poetryslamsm.se

   Fråga oss på: info@...

    

   Gå med i vår Facebookgrupp Följ SM på Twitter!  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.