Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Poetryslam på Salongen, Norrköping stadsbibliotek, den 24 juli

Expand Messages
 • Dödsstjärnan
  Hej kära e-postlista! Efter ett (ganska kort) sommaruppehåll så är det dags för poetryslam på Norrköpings stadsbibliotek igen. Torsdagen den 24 juli
  Message 1 of 1 , Jul 17, 2008
   Hej kära e-postlista!

   Efter ett (ganska kort) sommaruppehåll så är det dags för poetryslam på Norrköpings stadsbibliotek igen. Torsdagen den 24 juli klockan 17:30 börjar tävlingen i Salongen.

   Poetryslam är ju en tävling i scenpoesi där poeter läser sina dikter och bli poängsatta av en jury uttagen ur publiken. Alla är välkomna att tävla med sina dikter, på vilket språk som helst, eller sitta i juryn. Det är bara att anmäla sig på plats! Poetryslam i Norrköping har tidigare arrangerats av Dödsstjärnan (från vilkas e-post detta brev skickas), men sköts numera av Kaosföreningen scenpoesi, en nybildad poesiförening. Även där är alla välkomna att bli medlemmar, som vill främja poesi i Fjärde storstadsregionen.

   Tävlingen på torsdag är dessutom ett bra tillfälle för poeter och åhörare att öva sitt poesiöra inför Ordkrig 08 i höst, och uttagningarna till SM i poetryslam 2009.


   Håll koll på programmet för höstens tävlingar på:
   http://dodsstjarnan.com/slam

   Och på Ordkrig 08 på:
   http://ordkrig.com



   Vi ses!

       Kaosföreningen scenpoesi


   Vårkänslor? Hitta någon att dela dem med! MSN Dejting
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.