Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

651Funktionärer till SM i poetryslam sökes

Expand Messages
 • Ordkrig 08
  Jan 12, 2009

   Den 20-23 maj står Kaosföreningen Scenpoesi som arrangör för Svenska mästerskapen i poetryslam. Grymt, tycker vi, men de innebär också en väldig massa jobb. Av den enkla anledningen söker vi er eldsjälar som gärna vill kämpa i poesins tecken. Det finns två alternativ på jobb;


   1. Inför & på plats

   Om du väljer att arbeta både inför och under arrangemanget, kommer du både få en grym överblick hur man planerar ett SM i poetryslam och dessutom ha chans att uppleva det på plats. Inför arrangemanget kommer vi att engagera dig i en rad olika möten. Du får ett ansvarsområde eller blir engagerad i någon annans ansvar. Du får vara med och utforma SM, ifrågasätta och ge förslag. Du får också vara med att vara nervös, affischera och äta bullar.


   De största posterna som i dagsläget är obemannade är 

   Personalansvarig; ansvarig för funktionärer och planering av hur dessa ska jobba på bästa sätt - räkna med en rejäl tankenöt för att sätta ett bra personalschema

   Lokalansvarig; ansvarig för att lokalen är trivsam - dekor, teman, utställningar, you name it. Vi vill ha en kreativ person som vill göra Arbis ännu mysigare.


   Dessutom behöver vi någon mer som vill hjälpa marknadsföringsansvarig till att lägga marknadsplan och fundera ut spexiga sätt att locka besökare till SM.


   2. På plats

   På plats behöver vi funkisar som hjälper till att räkna poäng, göra fint, trösta poeter, sitta i entrékassan, fixa loger, ställa i ordning mikrofoner och tusen andra saker. Man behöver aldrig göra samma sak i fyra dagar, så oroa dig inte över att behöva räkna poäng tills huvudet ramlar av. Det där löser personalansvarig hur bra som helst.


   Förutom ett varmt, varmt tack får du som funktionär boende, resa och ett enklare mål mat per dag. Du får också roligt, en bra erfarenhet, ett arbetsintyg att visa upp och självklart gratis inträde till arrangemanget.


   Sammanlagt behöver vi ungefär 4-5 personer som vill jobba inför arrangemanget och ungefär 15 personer som vill arbeta på plats.


   Hör av dig!


   Stora, varma kramar

   Kaosföreningen Scenpoesi


   www.kaospoesi.se

   info@...

   0708-162244, Matilda

  • Show all 7 messages in this topic