Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

627Poetryslam på Salongen, Norrköpings stadsbibliotek , den 7 augusti

Expand Messages
 • Dödsstjärnan
  Aug 4, 2008
  • 0 Attachment
   Hej poesivänner!

   Kaosföreningen scenpoesi hälsar välkomna till poetryslam klockan 17:30 på torsdag den 7 augusti, på Salongen, Norrköpings stadsbibliotek.

   Poetryslam är en tävling i scenpoesi där poeter läser sina dikter och bli poängsatta av en jury uttagen ur publiken. Alla är välkomna att tävla med sina dikter eller sitta i juryn. Kom dit en stund före och anmäl dig på plats!

   Kaosföreningen scenpoesi är en relativt nybildad förening där alla är välkomna att delta som vill främja poesi i trakten av Fjärde storstadsregionen. Föreningen tar över den poetryslamverksamhet i stan som tidigare drivits av poesi- och arrangörsgruppen Dödsstjärnan. På årets verksamhetsplan står bland annat:

   * Arrangera Ordkrig 08, Sveriges näst största poetryslamtävling, den 18--20 september. (Läs allt på http://ordkrig.com !)

   * Arrangera SM i poetrysalm 2009 i Norrköping, och lokala uttagningar av ett lag dit! (Uttagningarna kommer infalla i höst, och alla är naturligtvis välkomna att lyssna, tävla och sitta i de jurys som kommer fälla avgörandet.)   Håll koll på programmet för höstens tävlingar på:
   http://dodsstjarnan.com/slam

   Och på Ordkrig 08 på:
   http://ordkrig.com   Varma hälsningar från Kaosföreningen scenpoesi och Dödsstjärnan

   Senaste kändisnyheterna & hetaste skvallret! MSN Kändisnytt