Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [ploticus] Re: Problem Building with SWF

Expand Messages
  • Stephen C. Grubb
    Jonathan, ... This still looks like a permissions or file access problem to me, likely involving the soft link. What happens if you 1) cd to the directory
    Message 1 of 7 , Mar 31, 2004
    • 0 Attachment
      Jonathan,

      > libming.so: cannot open
      > shared object file: No such file or directory

      This still looks like a permissions or file access problem to me, likely
      involving the soft link.

      What happens if you
      1) cd to the directory where you run pl
      2) issue the command: cat /home/.../liuj/ming/lib/libming.so > /dev/null

      Do you get a "cat: cannot open" error?

      Steve


      On Tue, 30 Mar 2004, jliubr02 wrote:

      > Sorry, been out of touch.
      >
      > if I do that ls, I get the symbolic link:
      >
      > 12 Mar 23 16:45 libming.so -> libming.so.0
      >
      > ls libming* results in the following list:
      > libming.so libming.so.0 libming.so.0.2
      >
      > all of which I'm the owner for and have rxw access to.
      >
      > Thanks again,
      >
      > Jonathan Liu
      >
      >
      > --- In ploticus@yahoogroups.com, "Stephen C. Grubb" <scg@j...> wrote:
      > >
      > > What happens if you do
      > >
      > > ls -l /home/.../liuj/ming/lib/libming.so
      > >
      > >
      > >
      > > On Wed, 24 Mar 2004, jliubr02 wrote:
      > >
      > > > Hi everybody,
      > > >
      > > > I'm trying to build ploticus with SWF support on a rhat 7.2 advanced
      > > > server, but I'm getting a slight problem. I built the ming library
      > > > and placed it in a subdir of my home directory. Then I customized the
      > > > pl Makefile to point to my ming library as necessary with the
      > > > following commands:
      > > >
      > > > MING = -L/home/.../liuj/ming/lib/ -lming
      > > > MINGH = -I/home/.../liuj/ming/include
      > > > (and commented out the last line with the DNOSWF flag)
      > > >
      > > > Which builds successfully. When I try to run pl with ./pl, I get:
      > > >
      > > > ./pl: error while loading shared libraries: libming.so: cannot open
      > > > shared object file: No such file or directory
      > > >
      > > > If I build without SWF it works perfectly. Any ideas?
      > > >
      > > > Thanks in advance,
      > > >
      > > > Jonathan Liu
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > Yahoo! Groups Links
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > >
      > >
      > > Stephen C. Grubb scg@j...
      > > Scientific Software Engineer, The Jackson Laboratory
      > > 600 Main Street Bar Harbor, Maine 04609 USA
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >


      Stephen C. Grubb scg@...
      Scientific Software Engineer, The Jackson Laboratory
      600 Main Street Bar Harbor, Maine 04609 USA
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.