Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [phpXperts] CodeIgniter and godaddy hosting problem

Expand Messages
  • Sajjad Hossain
    Hi,I faced this type of issue with GoDaddy server. Then, I followed a solution from the web (I forgot the reference). Try removing & (used for reference)
    Message 1 of 4 , Nov 4, 2008
    • 0 Attachment
      Hi,
      I faced this type of issue with GoDaddy server. Then, I followed a solution from the web (I forgot the reference). Try removing '&' (used for reference) from files in 'system/codeigniter' folder.

      On Wed, Nov 5, 2008 at 10:32 AM, MUTAHERUL ISLAM ( BABU ) <babu747d@...> wrote:
      Hi
       
      I am facing problem to host MY CodeIgniter project to godaddy Hosting server.
       
      it can't show the pages .
      I use AUTO URI . $config['uri_protocol'] = "AUTO";
      And I have to use this ,because the project is wriiten like that way.
       
      CAn any body  provide any solution that I can fix this problem and use CI auto URI feture too ?
       
       
      Bye
       
       
       
       
       




      --
      Mohammad Sajjad Hossain
      Sr. Software Engineer
      Athena Software Associates Limited
      Website: http://www.sajjadhossain.com/
    • rahman9909
      Hello Babu, This post may help you. try out... http://anon83.wordpress.com/2007/12/11/codeigniter-vs-godaddy-problems/ Thank you. -- -M. Abdur Rahman (AdnaN)
      Message 2 of 4 , Nov 5, 2008
      • 0 Attachment
        Hello Babu,
        This post may help you. try out...

        http://anon83.wordpress.com/2007/12/11/codeigniter-vs-godaddy-problems/

        Thank you.
        --
        -M. Abdur Rahman (AdnaN)
        jhoroTEK.com

        Blog: http://anon83.wordpress.com/about


        --- In phpexperts@yahoogroups.com, "MUTAHERUL ISLAM \( BABU \)"
        <babu747d@...> wrote:
        >
        > Hi
        > �
        > I am facing problem to host MY CodeIgniter project to godaddy
        Hosting server.
        > �
        > it can't show the pages .
        > I use AUTO URI . $config['uri_protocol'] = "AUTO";
        > And I have to use this ,because the project is wriiten like that way.
        > �
        > CAn any body� provide any solution that I can fix this problem and
        use CI auto URI feture too ?
        > �
        > �
        > Bye
        > �
        > �
        > �
        > �
        > �
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.