Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 
 • Back
 • About Group

 • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description

Perkthyes te gjuhes shqipe, mire se vini ne forumin tone!

Te dashur kolege, le te bashkepunojme per te zhvilluar biznesin tone si perkthyes dhe per t'ia shtuar cilesine!

Le te shkembejne terminologji, keshilla, ndihma, informacione, le te bisedojme per anet fascinuese dhe anet e merzitshme te zanatit tone.

Duke u bere gjithmone e me profesionale, kjo nuk do te na sherbeje vetem neve, por do ta vleresoje edhe gjuhen tone shqipe.

Kjo liste eshte per te gjitha dhe per te gjithe qe jane perkthyes me goje dhe/ose me shkrim, dhe qe e kane shqipen si gjuhe te punes, qofte si gjuhe amtare, qofte si gjuhe te dyte.

Group Information

 • 163
 • Albania
 • Aug 2, 2000
 • English

Group Settings

 • This is a public group.
 • Attachments are permitted.
 • Members cannot hide email address.
 • Listed in Yahoo Groups directory.
 • Membership does not require approval.
 • Messages require approval.
 • All members can post messages.

Message History