Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: PRETYPE errors

Expand Messages
  • thpr
    Thanks for narrowing this down Stefan. I have fixed this issue. TP.
    Message 1 of 7 , Sep 8 3:53 PM
    • 0 Attachment
      Thanks for narrowing this down Stefan. I have fixed this issue.

      TP.

      --- In pcgen_developers@yahoogroups.com, Stefan Radermacher <radermacher@...> wrote:
      >
      > OK, I was now able to reproduce this with the RSRD dataset, too:
      >
      > - load dataset "3.5 RSRD"
      > - open new character
      > - go to equipment tab
      > - create custom item Thieves' Tools with Masterwork eqmod
      > - switch to equipping tab
      > - equip Masterwork Thieves' Tools
      > - get error message
      >
      > Regards,
      > Stefan.
      >
      > On Tuesday 08 September 2009 15:19:04 Stefan Radermacher wrote:
      > > Weird, I just noticed that it just happened with one character file, which
      > > I am currently reconstructing. Seems to be a fluke, sorry.
      > >
      > > Stefan.
      > >
      > > On Tuesday 08 September 2009 15:11:28 Tom Parker wrote:
      > > > Using custom data or data in the Trunk?
      > > >
      > > > I can't reproduce with the data I have - so will need the data & PC
      > > >
      > > > TP
      > > > --
      > > >
      > > > Tom Parker
      > > >
      > > > thpr@... and tppublic@...
      > > >
      > > > --- On Tue, 9/8/09, Stefan Radermacher <radermacher@...> wrote:
      > > >
      > > > From: Stefan Radermacher <radermacher@...>
      > > > Subject: [pcgen_developers] PRETYPE errors
      > > > To: pcgen_developers@yahoogroups.com
      > > > Date: Tuesday, September 8, 2009, 7:46 AM
      > > >
      > > > Currently (i.e. current svn revision) I'm getting hundreds of these kinds
      > > > of errors when loading a character, which takes several minutes and
      > > > makes working on Pathfinder support difficult. Where do these errors
      > > > originate?
      > > >
      > > > SEVERE AWT-EventQueue-1 PreTypeTester:109 PRETYPE value was:
      > > > MASTERWORK SEVERE AWT-EventQueue-1 PreTypeTester:99 PRETYPE has been
      > > > deprecated for non- Equipment Prerequisites. Please use PRERACE as an
      > > > alternative
      > > >
      > > >
      > > > Regards,
      > > > Stefan.
      > > >
      > > >
      > > > ------------------------------------
      > > >
      > > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > > ------------------------------------
      > >
      > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.