Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Error when running build.xml

Expand Messages
  • canadiancreed29
    Hey all. I keep getting this error when running build.xml 9867 through ant in Eclipse compile: [javac] Compiling 2197 source files to
    Message 1 of 3 , Jun 6, 2009
    • 0 Attachment
      Hey all. I keep getting this error when running build.xml 9867 through ant in Eclipse

      compile:
      [javac] Compiling 2197 source files to W:\pcgen\code\build\classes

      BUILD FAILED
      W:\pcgen\build.xml:169: Error running javac.exe compiler

      Total time: 6 minutes 36 seconds

      the version of ant looks to be 1.7, always fails on line 169. Eclipse is the latest (ganymede), Eclipse is installed on vista, the application is on a FreeBSD 6.2 server if that helps. Anyone else ran into this at all?
    • James Dempsey
      Hi, On 7/06/2009 9:29 AM canadiancreed29 wrote ... My guess is that you have the JRE rather than the JDK in the path or at JAVA_HOME. The JRE doesn t include
      Message 2 of 3 , Jun 6, 2009
      • 0 Attachment
        Hi,

        On 7/06/2009 9:29 AM canadiancreed29 wrote
        > Hey all. I keep getting this error when running build.xml 9867 through ant in Eclipse
        >
        > compile:
        > [javac] Compiling 2197 source files to W:\pcgen\code\build\classes
        >
        > BUILD FAILED
        > W:\pcgen\build.xml:169: Error running javac.exe compiler
        >
        > Total time: 6 minutes 36 seconds
        >
        > the version of ant looks to be 1.7, always fails on line 169. Eclipse is the latest (ganymede), Eclipse is installed on vista, the application is on a FreeBSD 6.2 server if that helps. Anyone else ran into this at all?
        >
        >
        My guess is that you have the JRE rather than the JDK in the path or at
        JAVA_HOME. The JRE doesn't include the compiler.

        Cheers,
        James.
      • canadiancreed29
        Well java_home wasn t the issue, but it seems that classpath wasn t set right somehow. Once that was changed., it worked fine.
        Message 3 of 3 , Jun 7, 2009
        • 0 Attachment
          Well java_home wasn't the issue, but it seems that classpath wasn't set right somehow. Once that was changed., it worked fine.

          --- In pcgen_developers@yahoogroups.com, James Dempsey <jdempsey@...> wrote:
          >
          > Hi,
          >
          > On 7/06/2009 9:29 AM canadiancreed29 wrote
          > > Hey all. I keep getting this error when running build.xml 9867 through ant in Eclipse
          > >
          > > compile:
          > > [javac] Compiling 2197 source files to W:\pcgen\code\build\classes
          > >
          > > BUILD FAILED
          > > W:\pcgen\build.xml:169: Error running javac.exe compiler
          > >
          > > Total time: 6 minutes 36 seconds
          > >
          > > the version of ant looks to be 1.7, always fails on line 169. Eclipse is the latest (ganymede), Eclipse is installed on vista, the application is on a FreeBSD 6.2 server if that helps. Anyone else ran into this at all?
          > >
          > >
          > My guess is that you have the JRE rather than the JDK in the path or at
          > JAVA_HOME. The JRE doesn't include the compiler.
          >
          > Cheers,
          > James.
          >
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.