Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [pcgen_developers] Hudson missing?

Expand Messages
  • James Dempsey
    Hi, Thanks for that Anestis. I ve copied hudson.war over to the new tomcat install. It is starting now. Cheers, James. On 8/12/2010 7:38 AM Anestis Kozakis
    Message 1 of 7 , Dec 7, 2010
    • 0 Attachment
      Hi,

      Thanks for that Anestis.

      I've copied hudson.war over to the new tomcat install. It is starting now.

      Cheers,
      James.

      On 8/12/2010 7:38 AM Anestis Kozakis wrote
      > OK, there's something weird going on.
      >
      > If you go to http://ci.pcgen.org/ it shows that tomcat is running.
      >
      > When restarting Tomcat from the server the following error message is shown:
      >
      > aiting for tomcat to restart...............finished.
      >
      > tomcat (jsvc.exec -user tomcat -cp ./bootstrap.jar -Djava.endorsed.dirs=../common/endorsed -outfile ../logs/catalina.out -errfile ../logs/catalina.err
      > -verbose -Xmx1024M -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -Dhudson.model.Hudson.logStartupPerformance=true -Dhudson.DNSMultiCast.disabled=true
      > org.apache.catalina.startup.Bootstrap -security) running as tomcat with PID 15379
      >
      > Service: [tomcat] has been disabled by the sys admin
      > So it looks like Tomcat is running, but Hudson isn't.
      >
      > Anestis.
    • Anestis Kozakis
      ... Looks like it s up and running again. Anestis. -- Anestis Kozakis | kenosti@gmail.com | http://www.akozakis.id.au/
      Message 2 of 7 , Dec 7, 2010
      • 0 Attachment
        On 8 December 2010 07:57, James Dempsey <jdempsey@...> wrote:
        > Hi,
        >
        > Thanks for that Anestis.
        >
        > I've copied hudson.war over to the new tomcat install. It is starting now.
        >
        > Cheers,
        > James.

        Looks like it's up and running again.

        Anestis.

        --
        Anestis Kozakis | kenosti@... | http://www.akozakis.id.au/
      • Tom Parker
        Excellent, Thanks to both of you.
        Message 3 of 7 , Dec 7, 2010
        • 0 Attachment
          Excellent, Thanks to both of you.


          --- On Tue, 12/7/10, Anestis Kozakis <kenosti@...> wrote:
          >
          > Looks like it's up and running again.
          >
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.