Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Strange bug in custom equipment

Expand Messages
  • Krait Philippe
    ... It is still present in 5.11.14. Philippe
    Message 1 of 3 , May 24, 2007
    • 0 Attachment
      > Posted by: "James Dempsey" jdempsey@...
      > james_dempsey_au
      > Date: Wed May 23, 2007 3:29 am ((PDT))
      >
      > What version of pcgen do you see this in? The bug does sound
      > familiar....

      It is still present in 5.11.14.

      Philippe

      > > I have the following equipment:
      > > EQUIPNAME:Tilzotil's Guardian Ring of Minor Electricity
      > >
      > Resistance|OUTPUTORDER:40|COST:12000|WT:0.0|QUANTITY:1.0|CUSTO
      > MIZATION:[BASEITEM:Ring
      > > (Energy Resistance/Electricity/Minor)|DATA:NAME=Tilzotil's Guardian
      > > Ring of Minor Electricity Resistance$SPROP=Absorbs 10 points of
      > > Electrical damage, Absorbs 10 points of Electrical damage, Enchanted
      > > by Tilzotil Zambe (Ring (Energy Resistance/Electricity/Minor))]
      > >
      > > As you can see, in the SPROP, there is already two sequences of
      > > "Absorbs 10 points of Electrical damage,"
      > >
      > > The strange thing is that, every time I open the character, another
      > > sequence like this is added:
      > >
      > > Absorbs 10 points of Electrical damage, Enchanted by Tilzotil Zambe
      > > (Ring (Energy Resistance/Electricity/Minor))
      > >
      > > becomes
      > >
      > > Absorbs 10 points of Electrical damage, Absorbs 10 points of
      > > Electrical damage, Enchanted by Tilzotil Zambe (Ring (Energy
      > > Resistance/Electricity/Minor))
      > >
      > > then
      > >
      > > Absorbs 10 points of Electrical damage,Absorbs 10 points of
      > Electrical
      > > damage,Absorbs 10 points of Electrical damage, Enchanted by Tilzotil
      > > Zambe (Ring (Energy Resistance/Electricity/Minor))
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.