Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [pcgen] Re: Please excuse me I'm a Stimpy

Expand Messages
  • Terry FitzSimons
    Got it fixed finally by getting new updates from Microsoft, guess they had enough of my sending in the error reports, regarding the same three programs over
    Message 1 of 7 , Apr 27, 2006
      Got it fixed finally by getting new updates from Microsoft, guess they had
      enough of my sending in the error reports, regarding the same three
      programs over four days.

      On Mon, 24 Apr 2006 12:47:19 -0500, you wrote:

      >Already tried that, and changing the comparability modes on the programs
      >and adding the modification to the options.ini, in a whole bunch of
      >variations and still no go for all of the affected programs.
      >
      >Terry
      >
      >On Mon, 24 Apr 2006 09:09:26 -0400, you wrote:
      >
      >>I ran into this problem myself, and it ended up being an issue with the
      >>theme I had applied. Try reseting to the default theme and see if that
      >>solves your problem also.
      >>
      >>Ed
      >>
      >>Terry FitzSimons wrote:
      >>> On Tue, 18 Apr 2006 18:28:43 -0000, you wrote:
      >>>
      >>>> --- In pcgen@yahoogroups.com, "brilbadr" <kostchtchy@...> wrote:
      >>>>> I've just installed 1.5.06 (or is it 1.50.6) java- had stripped it
      >>>> out
      >>>>> of my machine .. and Latest stable PC gen file (joy 581) - I get a
      >>>> bat
      >>>>> file, a message about picking the options.ini directory, (pick any
      >>>>> choice) a splash screen, and then in great sadness a second
      >>>>> batchfile which disappears.. and zippo, nada, nothing. but tears.
      >>>>> Any monkeys got a suggestion. A friendly one that it is.
      >>>>> Preferably one that finishes with me running PCgen. I have
      >>>> MS-Xp (with all the latest security patches- might be a bad
      >>>>> thing) and Nortons- but i have disabled this. *shrug*
      >>>> Yep, I've got java 1.5.0_06-b05 installed according to the command
      >>>> line. What do you suggest?
      >>>
      >>> Are you running from the pcgen.bat or from the pcgen.jar. Sounds like you
      >>> used the bat and not the jar. Try starting from the pcgen.jar.
      >>>
      >>>
      >>>
      >>> PCGen's release site: http://pcgen.sourceforge.net
      >>> PCGen's Wiki: http://www.legolas.org/pcgen/pytw/#Welcome
      >>> PCGen's alpha build: http://www.legolas.org/pcgen/autobuilds
      >>> PCGen's Online Docs: http://www.legolas.org/pcgen/docs/
      >>> Yahoo! Groups Links
      >>>
      >>>
      >>>
      >>>
      >>>
      >>>
      >>
      >>
      >>PCGen's release site: http://pcgen.sourceforge.net
      >>PCGen's Wiki: http://www.legolas.org/pcgen/pytw/#Welcome
      >>PCGen's alpha build: http://www.legolas.org/pcgen/autobuilds
      >>PCGen's Online Docs: http://www.legolas.org/pcgen/docs/
      >>Yahoo! Groups Links
      >>
      >>
      >>
      >>
      >>
      >>
      >>
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.